Altın yatırımcısının yüzü gülüyor...

 

17 Temmuz 2024
Altın yatırımcısının yüzü gülüyor...

Dün okurlarımızla paylaştığımız altın haberimizde, geçtiğimiz hafta Amerika Birleşik Devletleri'nde açıklanan enflasyon verilerinin beklentileri karşılaması ile piyasada artan faiz indirimi beklentisi altına yaradığını yazmıştık. Serbest piyasada gram altın rekor tazeleyerek 2589 liraya kadar yükseldi.

zoom

ABD'de faizlerin düşeceğine yönelik beklentiler altın fiyatlarını olumlu etkiliyor. Gram altın da yükseliş trendine girdi.

ZİRVEYİ ZORLUYOR: Altın bir kez daha rekor kırdı

 

ABD'de takip edilen ve faizin düşmesi için en önemli veriler arasında yer alan enflasyonda düşüş gerçekleşti. Böylece Fed'in faiz indirmesi için elini güçlendiren veri altın fiyatlarını yükseltti.

 

ZİRVEYİ ZORLUYOR: Altın bir kez daha rekor kırdı

 

Ons altın güne 2422 dolardan başladı. Gün içinde en düşük 2420 dolar, en yüksek de 2431 dolar seviyesi görüldü. Şu sıralar ons altın 2426 dolardan işlem görüyor.

ZİRVEYİ ZORLUYOR: Altın bir kez daha rekor kırdı

 

Gram altın güne 2568 liradan başladı. Gün içinde en düşük 2565 lira, en yüksek de 2582 lira seviyesi görüldü. Şu sıralar gram altın 2577 liradan alıcı buluyor. Tarihi yüksek seviyesi ise 2589 lira oldu.

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Antalya Haberleri | Son Dakika Antalya | Antalya Haber | 07haber.com

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.