“Miktat Arslan: ‘Kanımızın Son Damlasına Kadar Bu Toprakları Savunacağız!'”

Haber : İKRA YAKUT /DİYARBAKIR 

25 Ağustos 2024
“Miktat Arslan: ‘Kanımızın Son Damlasına Kadar Bu Toprakları Savunacağız!'”

MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan’dan Zafer Haftası Mesajı: Türk’ün Yüce Mirası Ebediyen Yaşayacak!”

“Miktat Arslan: ‘Kanımızın Son Damlasına Kadar Bu Toprakları Savunacağız!'”

MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan: “Türk’ün Zafer Haftası Kutlu Olsun”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan, Zafer Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türk milletinin zaferlerle dolu tarihine vurgu yaparak, Türk’ün var olduğu her yerin Türk yurdu olarak kalması gerektiğini belirtti.

Arslan, Sultan Alparslan ve ordusunun hatırasını şehadetle andıklarını, bu toprakların ebediyen Türk yurdu kalması için kanlarının son damlasına kadar savaşmaya devam edeceklerini ifade etti.Arslan, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sadece Anadolu topraklarının değil, Türk’ün var olduğu her yerin Türk yurdu olmasını sağlayan, üç kıtaya Türk mührünü vuran, fetihler kapısını açan Sultan Alparslan ve ordusunu şehadetle anıyoruz. Kanımızla sulanan bu toprakların ebediyen Türk Yurdu kalması için kanımızın son damlasına kadar savaşmaya devam edeceğiz. Sultan Alparslanların, Fatihlerin, Yavuz Sultan Selim’lerin bu topraklarda ruhu yaşamaya devam edecektir.”

Turan Sevdası ve Türk’ün MücadelesiMiktat Arslan, Türk milletinin tarih boyunca gösterdiği kahramanlıkları ve mücadelesini de hatırlatarak, Kurtuluş Savaşı’nın kahraman Türk askerleri ve Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün yol göstericiliğinin her daim ruhumuzda yaşatılacağını vurguladı. Arslan, “Kerkük bizim davamız, Musul bizim davamız, Halep bizim davamız, Kırım bizim davamız; velhasıl TURAN bizim sevdamız” diyerek, Türk milletinin davasına olan bağlılığını ve kararlılığını dile getirdi.

Zafer Haftası’nın önemine değinen Arslan, “Türk’ün zafer haftası kutlu olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.