Ahu Tuğba'nın kızı annesinin son anlarını anlattı

 

02 Eylul 2024
Ahu Tuğba'nın kızı annesinin son anlarını anlattı

Astım hastalığı nedeniyle zor günler geçiren Yeşilçam'ın efsane yıldızı Ahu Tuğba, ABD Miami'deki evinde hayatını kaybetti. 

69 yaşındaki oyuncu, nisan ayında trafik kazası geçirmiş, 8 saatlik ameliyatın ardından 3 hafta yoğun bakımda kalmıştı.

Kızı Anjelik telefonla bağlandığı bir magazin programında annesinin son anlarını anlattı.

Konuşmakta zorluk çeken Anjelik şu ifadeleri kullandı:

"Annem uzun süredir ileri derecede KOAH hastasıydı ve son birkaç gündür kendini iyi hissetmiyordu. Akşam konuştuk, annemi öptüm, 'seni seviyorum' dedim, uyuduk. Sabah uyandığımda uyuduğunu zannediyordum..."

"Ne bir evli adamla birlikte oldu ne de..."

"Birkaç saat sonra baktım ki annemde çıt yok. Normalde kapı sesine uyanan biriydi. Annem çok duygusaldı, hiçbir kadına benzemiyordu. Ne bir evli adamla beraber oldu ne bir yuva yıktı. Çok kişiye ekmek kapısı açtı. Bu yaşıma kadar hep başımda durdu. Bir başka anne gibi sevgili tutabilirdi, yatlar katlar alabilirdi. O parasını benim eğitimime harcadı. Her zaman bana karşı apayrı bir anneydi."

"Boncuk gözlüm buz gibi olmuş"

"Son birkaç gün öksürüyordu. 'Anneciğim hastaneye gidelim mi?' dedim. 'Yok kızım uykum var, uyuyacağım' dedi. Uyuduk yattık. Öğlene doğru uyandım, annem ise uyuyor. Akşam üzeri oldu annemde çıt yok. Gece oldu çıt yok.  Daha sonra 911'i aradım. Annemin yanına bir gittim benim boncuk gözlüm buz gibi olmuş."

"Keşke o şekilde görmeseydim"

"Dünyanın en büyük acısı bir anneyi bir evladın o şekilde bulması. Rabbim düşmanımın başına vermesin. Keşke benim kalbimi çıkarsalardı da annemi o şekilde görmeseydim.  Benim annem 14 yıl hayatına erkek almadı. Benim başımdan bir saniye ayrılmadı, okulumun kapılarında saatlerce bekledi. Benim için hem anne hem babaydı. İçim kanıyor, konuşamıyorum."

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Antalya Haberleri | Son Dakika Antalya | Antalya Haber | 07haber.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.