MHP Diyarbakır Teşkilatı'ndan Vali Murat Zorluoğlu’na Anlamlı Ziyaret

Haber: ikra Yakut 

02 Eylul 2024
MHP Diyarbakır Teşkilatı'ndan Vali Murat Zorluoğlu’na Anlamlı Ziyaret

MHP Diyarbakır Teşkilatı'ndan Vali Murat Zorluoğlu’na Anlamlı Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan ziyarete ilişkin yaptigi açıklamada şu ifadelere yer verdi :

"ilimize yeni atanan Valimiz Sayın Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret ettik. Ziyarette, Sayın Zorluoğlu'nun engin devlet yönetimi tecrübesinin Diyarbakır'daki çalışmalarında çok etkili ve verimli olacağına olan inancımızı dile getirdik. Sayın Valimizin Diyarbakır için öncelikli olarak belirlediği hedefler arasında, tarım ve turizm sektörlerinin geliştirilmesi, nitelikli işgücünün artırılması ve katma değeri yüksek sanayi üretiminin teşvik edilmesi yer alıyor. Ayrıca, Diyarbakır'ın turizm potansiyelini değerlendirirken, dini inançlarımız için büyük önem taşıyan Eğil ilçemizi ön plana çıkararak, burayı önemli bir turizm merkezi yapma konusundaki kararlılığını ifade etti.

Ziyaret sırasında, İlçe Başkanlarımızın kendi bölgelerindeki sorunları Sayın Valimize iletme fırsatı bulması da, Diyarbakır için umut verici bir gelişme oldu. Özellikle, ilçelerimizdeki doğalgaz yatırımları, hastanelerin personel ve ekipman eksiklikleri gibi konulara gösterilen ilgi, Diyarbakır'ın gelişimi için atılacak adımların habercisi niteliğindedir.

Görüşme sonunda, MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan, Vali Murat Zorluoğlu’na Türk Bayrağı, Kur’an-ı Kerim ve Diyarbakır Forması takdim etti. İl Başkanlığı olarak, Sayın Valimizin alacağı her türlü kararın arkasında olduğumuzu memnuniyetle ifade ediyor, kendisine tekrar hoş geldiniz dileklerimizi sunuyoruz" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.