Miktat Arslan "Eğitim ve Öğretim Camiasına Başarılar Dilerim"

Haber : İkra Yakut 

02 Eylul 2024
Miktat Arslan "Eğitim ve Öğretim Camiasına Başarılar Dilerim"

Miktat Arslan "Eğitim ve Öğretim Camiasına Başarılar Dilerim"

2024-2025 eğitim-öğretim yılı kapsamında okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri için uyum programı başladı.

Bu program çerçevesinde, küçük öğrenciler yeni okul ortamına alışmak ve adaptasyon sürecini kolaylaştırmak amacıyla sınıflarında öğretmenleriyle tanışıp, arkadaşlarıyla ilk temaslarını kurdular. İlk ders zili heyecanı yaşayan minikler, hem okul hayatına adım atmanın hem de yeni arkadaşlar edinmenin mutluluğunu yaşadı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanı, yeni eğitim-öğretim yılına ilişkin bir mesaj paylaştı. Başkan, mesajında 2024- 2025 eğitim-öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve veliler için hayırlı olmasını dileyerek, başarılı bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu. Eğitim ve öğretimin önemine vurgu yapan MHP Diyarbakır İl Başkanı, genç nesillerin yetiştirilmesinde eğitimin temel bir rol oynadığını ifade etti. Ayrıca, öğretmenlerin ve ailelerin bu süreçteki emeklerine dikkat çekerek, onların gösterdiği özverinin toplumun geleceğini şekillendirdiğini belirtti. Başkan, bu vesileyle tüm eğitim camiasına sağlıklı, huzurlu ve verimli bir yıl dileğinde bulundu.

 

Miktat Arslan “Eğitim ve

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.