BAYRAMPAŞA'DA KANLI HESAPLAŞMA: BİR ÖLÜ, BİR YARALI

29 Ağustos Perşembe günü İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan silahlı çatışmada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralandı. Yıldırım Mahallesi'nde saat 19.00 sıralarında yaşanan olayda, galericilik yapan Ali Şen öldürülürken, arkadaşı Ali Ç. yaralandı. 

03 Eylul 2024
BAYRAMPAŞA'DA KANLI HESAPLAŞMA: BİR ÖLÜ, BİR YARALI

 Olay yerinde yapılan incelemede farklı silahlara ait çok sayıda boş kovan bulundu. Çatışmanın güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerinde, gruptaki kişilerin önce tartıştıkları, ardından silahlı kavgaya tutuştuğu tespit edildi. Görüntülerde, bir kişinin çevreye ateş ettiği de belirlendi.

 

İKİ ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

 

Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından başlatılan çalışma sonucu, olaya karışan nalbur dükkanı işleten Uğur Ç. ve Hüseyin K.Ş, Sultangazi ilçesinde düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte olayda kullanıldığı değerlendirilen üç adet silah ele geçirildi.

 

SUÇLARINI İTİRAF ETTİLER

 

Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanan şüpheliler, olay anında Ali Ç’nin kendilerine küfür ettiğini ve silah çektiğini, bu nedenle kendilerini korumak için silahlı çatışmayı başlattıklarını itiraf ettiler. Şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiler.

 

OLAY YERİNDE İNCELEME VE KAMERA GÖRÜNTÜLERİ

 

Olay yerinde yapılan incelemeler sonucunda, farklı silahlara ait çok sayıda boş kovan bulundu. Ayrıca, güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde gruptaki kişilerin önce tartıştıkları ve ardından kavga çıkmasıyla birlikte silahların kullanıldığı görüldü.

 

(KAYNAK: DHA)

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.