MURATPAŞA BELEDİYESİ’NDEN DANS EĞİTİMİ TARTIŞMASINA TEPKİ

Antalya, Muratpaşa - Muratpaşa Belediyesi'ne ait bir salonda gerçekleştirilen dans eğitimi sırasında bir bireyin giyimi sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Görüntüler kısa sürede gündeme otururken, bazı sosyal medya hesapları durumu "ahlaka aykırı" olarak nitelendirdi. Tepkiler, Muratpaşa Belediyesi’ni ve Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı hedef aldı. 

03 Eylul 2024
MURATPAŞA BELEDİYESİ’NDEN DANS EĞİTİMİ TARTIŞMASINA TEPKİ

BAŞKAN ÜMİT UYSAL’DAN SERT AÇIKLAMA

 

Konu hakkında açıklama yapan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, dans gösterisinin belediyenin sorumluluğunda olmadığını belirtti. Uysal, salonun özel bir dans okulu tarafından kiralandığını vurguladı ve durumu çarpıtan kişilere sert sözlerle yanıt verdi. Ümit Uysal, “Karaktersiz, bayağı ve aşağısınız… Özel bir dans okulunun ücretli olarak kiraladığı salonumuzda farklı giyimli bir bireyi filme alıp CHP’li belediyenin bir organizasyonu gibi gösterip yayıyorsunuz… Karaktersiz, vicdansız ve bayağısınız. Konuyu ele alış seviyenize baktıkça, sizin bu ülkeyi neden her alanda geriye götürdüğünüze ve batırdığınıza şaşırmamak gerekiyor” ifadelerini kullandı.

 

MURATPAŞA BELEDİYESİ’NDEN RESMİ AÇIKLAMA

 

Muratpaşa Belediyesi de konuyla ilgili resmi bir açıklama yaptı. Belediyenin açıklamasında, sosyal medyada dolaşan videonun belediyeye ait bir etkinlikmiş gibi gösterildiği ve bunun bir algı operasyonu olduğu vurgulandı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Ankara merkezli bir dans okulu, 20-21 Temmuz tarihlerinde belediyemize ait spor salonunu 'sportif amaçlı' bir dans kampı düzenlemek için kiralamıştır. Aynı okulun Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı spor salonlarında da benzer organizasyonları bulunmaktadır. Ancak, sosyal medyada dolaşıma sokulan paylaşımlarla, etkinlik sanki belediyemize aitmiş gibi bir algı oluşturulmaya çalışılmaktadır. İlgili görüntülerin belediyemizin herhangi bir etkinliği ile alakası yoktur.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.