OSIMHEN GALATASARAY’DA!

 

04 Eylul 2024
OSIMHEN GALATASARAY’DA!

Transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Galatasaray, futbol dünyasında büyük bir sürprize imza attı. Sarı-kırmızılı ekip, Napoli'nin Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen'i kadrosuna kattı. 25 yaşındaki golcü oyuncu, İstanbul'da sağlık kontrollerinden geçtikten sonra Galatasaray'ın 2024/2025 sezonunda giyeceği parçalı formayla ilk pozunu verdi.

 

Galatasaray Sportif A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, Osimhen’in bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varıldığı duyuruldu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

"Profesyonel futbolcu Victor James Osimhen ve kulübü SSCN Napoli SPA ile oyuncunun bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya, 2024-2025 sezonu için net 6.000.000 euro sezonluk ücret ödenecektir."

 

Osimhen, geçtiğimiz sezon Napoli formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmiş ve Avrupa'nın en gözde forvetlerinden biri haline gelmişti. Sarı-kırmızılı taraftarlar, yıldız oyuncunun sahaya çıkacağı anı heyecanla bekliyor.

 

Galatasaray, transfer sezonunda Osimhen hamlesiyle rakiplerine güçlü bir mesaj verdi ve şampiyonluk yarışında iddiasını bir kez daha ortaya koydu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.