Gençlik ve Eğitim Derneği Üyeleri, Kayseri Erciyes Kampı'nda Buluştu

Haber : Murat Genç /Kayseri 

10 Eylul 2024
Gençlik ve Eğitim Derneği Üyeleri, Kayseri Erciyes Kampı'nda Buluştu

Gençlik ve Eğitim Derneği Üyeleri, Kayseri Erciyes Kampı'nda Buluştu

Gençlik ve Eğitim Derneği, üyelerini Kayseri Erciyes Kampı'nda bir araya getirdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın kamp alanı olarak tahsis ettiği bu mekânda gerçekleşen buluşmada, sosyal, kültürel, eğitim ve farkındalık alanlarında gerçekleştirilecek projeler masaya yatırıldı.

Dernek, 2024 yılı içerisinde 40’a yakın projeyi hayata geçirmeyi planlıyor. Bu önemli hedef hakkında konuşan Gençlik ve Eğitim Derneği Genel Başkanı Ahmet Bayduz, kampın önemine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı: 

"Kamplar, insanları kaynaştırmak, takım halinde çalışma, sorumluluk alma, güven duygusu ve milli bilinci aşılayarak birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmek için mükemmel bir ortam sunuyor. Erciyes Kampı'nda doğa yürüyüşleri, okçuluk, matrak, masa tenisi, voleybol turnuvası, el sanatları ve tarihi geziler gibi pek çok etkinliği üyelerimizle buluşturduk. 'Gençliğe değer, her şeye değer' sloganı ile daha bilinçli bir nesil yetiştirme amacımız doğrultusunda, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a ve GSB ailesine verdikleri destek için teşekkür ederiz."

Bu kamp, gençler arasında dayanışmayı artırarak, gelecekteki projelerin hayata geçirilmesi konusunda önemli bir adım oldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.