ANTALYA'NIN ÜNLÜ GALERİCİSİ GÖKHAN ZORLU DÜNYA EVİNE GİRDİ

 

22 Eylul 2024
ANTALYA'NIN ÜNLÜ GALERİCİSİ GÖKHAN ZORLU DÜNYA EVİNE GİRDİ

  Antalya'nın en büyük galericilerinden biri olan Gökhan Zorlu, hayatını Zahide Zorlu ile birleştirerek dünya evine girdi. Bugün gerçekleşen düğün, Antalya'nın popüler mekanlarından Fosforlu Beach'te yapıldı ve bölgenin önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

 Zorlu'nun nikah şahitliğini ise yakın dostu Galipcan Ekşioğlu üstlendi. Düğüne iş dünyasından birçok tanınmış sima katılırken, nikahı Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk kıydı. Zorlu Motors'un sahibi olan Gökhan Zorlu'nun bu mutlu gününde, iş ve siyaset dünyasından birçok önemli isim de hazır bulundu.

 Yeni evli çift, düğün sonrasında misafirleriyle birlikte keyifli anlar yaşarken, Antalya'nın iş dünyasında büyük bir yere sahip olan Zorlu ailesi bu önemli günde yakınları ve dostlarıyla mutluluklarını paylaştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.