Fırat Seydaoğlu"Kapımız Herkese Açık" Sözünü Tuttu

Haber : Murat Genç/ Diyarbakır Eğil 

26 Eylul 2024
Fırat Seydaoğlu"Kapımız Herkese Açık" Sözünü Tuttu

Fırat Seydaoğlu"Kapımız Herkese Açık" Sözünü Tuttu

Diyarbakır Eğil Belediye Başkanı Fırat Seydaoğlu, seçim döneminde verdiği "Kapımız herkese açık olacak" sözünü tam anlamıyla yerine getirdi. Randevu sistemi olmaksızın, makam kapısını daima açık tutarak vatandaşlarla birebir iletişim kuruyor ve halkın sorunlarına anında çözüm üretiyor. Başkan Seydaoğlu, halkın içinde olmaktan ve taleplerine doğrudan cevap vermekten memnuniyet duyduğunu belirterek, halkla iç içe, gönülden bir belediyecilik örneği sergiliyor.

Tarihi Zafer: 26 Yıl Sonra Gelen Değişim

AK Parti’nin Eğil'de ilk kez belediyeyi kazanarak 26 yıl sonra farklı bir partiye geçiş yapması, tarihi bir gelişme oldu. Başkan Seydaoğlu, zorlu bir seçim süreci geçirdiklerini ifade ederek, "Dere tepe, ev ev dolaşarak, vatandaşlarımıza belediyenin imkanlarını hizmete sunacağımıza dair söz verdik ve bu sözümüzü tuttuk," dedi.

"Hiçbir Ayrım Yapmıyoruz, Emanetin Sahibi Vatandaşlarımız"

Başkan Seydaoğlu, belediyenin kapılarının tüm vatandaşlara eşit şekilde açık olduğunu vurgulayarak, "Hiçbir ayrım yapmadan, kim olursa olsun herkesi dinliyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim en büyük ödülümüz. Onlara hizmet etmek bizim görevimiz, bu emanetin gerçek sahibi onlardır," şeklinde konuştu.

Eğil'de Halkın Başkanı: Randevusuz, Ayrımsız HizmetBaşkan Fırat Seydaoğlu'nun bu halk odaklı ve samimi belediyecilik anlayışı, Eğil’de siyaset ve yöneticilikte yeni bir sayfa açıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.