BIST 100 günü düşüşle kapattı
BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 135,76 puan azalırken, toplam işlem hacmi 60,2 milyar lira oldu.
Bankacılık endeksi yüzde 1,36, holding endeksi yüzde 2,18 değer kaybetti.
Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 4,04 ile sigorta, en çok kaybettiren yüzde 2,58 ile gıda içecek oldu.
Küresel piyasalarda, yılın son iki işlem gününe karışık bir seyirle girilirken, ABD'de başkan seçilen Donald Trump'ın ocak ayında görevi devralmasıyla başlayacak yeni döneme ilişkin belirsizlikler fiyatlamaları zorlaştırıyor.
Analistler, yarın yurt içinde dış ticaret dengesi, yurt dışında ise Çin'de imalat sanayi ve hizmet sektörü Satınalma Yöneticileri Endeksinin (PMI) takip edileceğini dile getirerek, teknik açıdan BIST 100 endeksinde 9.800 ve 9.700 seviyelerinin destek, 10.100 ve 10.200 puanın direnç konumunda olduğunu ifade etti.
Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Antalya Haberleri | Son Dakika Antalya | Antalya Haber | 07haber.com
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
EKONOMİ kategorisindeki diğer haberler

Bakan Şimşek: Cari açığın sürdürülebilir seviyelerde kalacağını öngörüy…

Altın fiyatlarında son gelişme: Gram ve çeyrek altın ne kadar?

Benzine yeni zam geliyor: İşte güncel akaryakıt fiyatları

TSE’den 129 kişilik personel alımı

ATO Başkanı Baran: Çek Cumhuriyeti ile olan ticaret hacmimizi yukarı ta…
