İYİ Parti Terme İlçe Başkanı Şakir Şahin’den 23 Nisan Mesajı
23 Nisan 1920, milletimizin kendi kaderine sahip çıktığı, milli iradenin temellerinin atıldığı tarihi bir gündür. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılmasıyla birlikte halkın egemenliği resmen ilan edilmiş, bu anlamlı gün Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilerek geleceğimizin teminatı olan evlatlarımıza büyük bir sorumluluk yüklenmiştir.
Çocuklarımızın umut dolu bakışları, yarının daha özgür, daha adil ve daha müreffeh bir Türkiye’sinin müjdecisidir. Onlara bırakacağımız en kıymetli miras; demokrasiye, hukuka ve insan haklarına bağlı bir ülke olacaktır.
Bu vesileyle başta çocuklarımız olmak üzere aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gönülden kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.
Şakir ŞAHİN
İYİ Parti Terme İlçe Başkanı