İBB Soruşturmasında 18 Kişi İçin Gözaltı Kararı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 18 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, "rüşvet almak, rüşvet vermek ve ihaleye fesat karıştırmak" suçlamalarıyla yürütülen soruşturma çerçevesinde bugün İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele ekiplerine, eş zamanlı yakalama, arama ve el koyma işlemleri için talimat verildiği bildirildi.
Soruşturma süreci, 18 Mart’ta CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun üniversite diplomasının iptal edilmesinin ardından, 19 Mart’ta gözaltına alınmasıyla başlamıştı. Son gelişmelere göre, sabah saatlerinde 14 kişi gözaltına alındı; 4 kişiyle ilgili işlemler ise sürüyor.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

ABP Genel Merkezi’nde Siyasi Gündem: Bedri Yalçın’dan Hukuk Dünyasına Ö…

ABP GENEL BAŞKANI BEDRİ YALÇIN’DAN 17 AĞUSTOS MESAJI

Salıpazarı’nda uyuşturucu operasyonu: Esrar, kenevir ve ruhsatsız taban…

‘Ekonomi programında köklü değişiklik’ iddiasına Bakanlıktan yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan YKS sonuçları mesajı
