Danışmanında Koronavirüs tespit edilen Netanyahu kendini karantinaya aldı

İsrail Başbakanı kendini tedbir amaçlı karantinaya aldı  

30 Mart 2020
Danışmanında Koronavirüs tespit edilen Netanyahu kendini karantinaya aldı

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, danışmanının yeni tip Koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından kendini tedbir amaçlı karantinaya aldı.

İsrail Başbakanlık Ofisi tarafından yapılan açıklamada, Benjamin Netanyahu’nun önlem amaçlı karantinaya girdiği duyuruldu. Yetkililer yapılan ilk incelemelerde 70 yaşındaki Netanyahu’nun herhangi bir hastalık belirtisi göstermediğini belirtti.

İlk testi negatif çıkan Netanyahu’nun yarın bir test daha yaptırması bekleniyordu. Netanyahu’nun parlamento danışmanı Rivka Paluch'un Koronavirüs'e yakalandığı belirtilmişti. Paluch geçen hafta bir meclis toplantısına katılmıştı.

İsrail’de salgın nedeniyle şimdiye kadar 15 kişi yaşamı yitirdi, 4 bin 347 kişiye virüs bulaştı. Sağlık Bakanlığı virüsle enfekte olan kişilerle temasta bulunan herkesin 14 günlük bir karantina sürecine girmesini talep ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.