Davutoğlu’ndan saldırı açıklaması: ‘Erdoğan’dan açıklama bekliyoruz’

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın evinin önünde silahlı ve sopalı saldırı düzenlenmesine ilişkin, “Ülkedeki olumlu olumsuz her gelişmeden sorumlu kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dır. Kendisinden açık ve net açıklama bekliyoruz” çağrısında bulundu. 

15 Ocak 2021
Davutoğlu’ndan saldırı açıklaması: ‘Erdoğan’dan açıklama bekliyoruz’

Davutoğlu'ndan saldırı açıklaması: 'Erdoğan'dan açıklama bekliyoruz'

 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın evinin önünde silahlı ve sopalı saldırı düzenlenmesine ilişkin açıklama yaptı.

Davutoğlu’nun açıklamasından satır başları:

* Türkiye’nin en tanınmış siyasetçilerinden birine, FETÖ konusunda en kapsamlı siyasetçiye saldırı olmuşsa biz buna siyasi terör deriz.

* Ülkedeki olumlu olumsuz her gelişmeden sorumlu kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan’dır. Kendisinden açık ve net açıklama bekliyoruz.

* Silahlı saldırıyla ilgili bugün açıklama bekliyoruz. Kamera kayıtları nerede? Hiçbir mazeret kabul etmiyoruz.

* Saldırıda piyon olarak kullananlara sesleniyoruz. Çıktığımız yoldan geri yoldan adım atacağımızı düşünüyorlarsa yanılıyorlar.

 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.