Demet Özdemir Oğuzhan Koç’la fotoğrafını paylaştı

Ocak ayında sürpriz bir şekilde aşklarını ilan eden oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç, artık ilişkilerini göz önünde yaşamayı tercih ediyor. Aşka gelen oyuncu, Instagram hesabından Koç ile bir fotoğrafını paylaştı. 

08 Mart 2021
Demet Özdemir Oğuzhan Koç’la fotoğrafını paylaştı

 

Oyuncu Demet Özdemir, birkaç ay önce şarkıcı Oğuzhan Koç ile aşk yaşamaya başladı. İlişkilerinin başında özel hayatlarını gizli tutmak isteyen çift, artık kendilerini gizlememeye başladı.

Daha önce Instagram hesabından sevgilisiyle diz dize çektirdiği fotoğrafı paylaşan Demet Özdemir, bu sefer de sevgilisiyle selfie yaptığı pozu takipçilerinin beğenisine sundu.

Instagram’da 12,5 milyon takipçisi bulunan Özdemir, paylaşımına güneş ve öpücük emojisi koydu.

Kısa sürede 850 binden fazla beğeni alan paylaşıma binlerce de yorum yapıldı.

 

Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç’un birlikteliği 2020’nin son günlerinde ortaya çıkmış Çeşme tatiliyle de belgelenmişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.