Demokrat Parti sessiz kalmadı!

AKP iktidarına da bir hatırlatma yapmak isterim ki Türkiye’de başta ekonomi olmak üzere yaşanan krizlerin ateşini ne BİDEN’in çirkin açıklamaları ne de başka unsurlar söndüremez ve Ülkenin can yakıcı gündemini unutturamaz! 

16 Ağustos 2020
Demokrat Parti sessiz kalmadı!

Diğer taraftan yurtiçinde de FETÖ telkin ve lisanı kokan BİDEN’in çirkin açıklamaları vesilesiyle ‘mal bulmuş magribi’ misali Türkiye’de siyasi ve toplumsal iklimi muhalefeti kriminalize ederek zehirlemeye çalışanlara da müsade edilmemeli!

Bu tür provokatif açıklamalara iktidarı ile, muhalefeti ile gerekli kararlı ortak tutum almak her sorumlu demokratik aktörün boyun borcudur.

Bir Asır evvel ‘İstiklal-i Tamme-Hakimiyet-i Milliye’ fikrini parola yapmış milletimiz dışarıdan yapılan ve yapılmaya çalışılan müdahalelere her zaman savaş alanlarında da sandıklarda da cevabını vermiştir.

Abd’de Başkan adayı Biden’ın aylar önce yaptığı şimdi gündem olan hadsiz açıklamaları vesileyle ifade etmek isterim ki Türk Milleti, demokratik rekabet içindeki yarışında dışarıdan telkinlerle değil kendi öz iradesiyle meşru temsilcilerini seçmiştir, seçmeye de devam edecektir.

Gültekin UYSAL

DEMOKRAT PARTİ GENEL BAŞKANI

AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLİ

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.