Dizideki sevişme sahneleri başlarına bela oldu! Kendilerini yetişkin film sitelerinde buldular

Cinsel içerikli sahneleriyle çok konuşulan BBC'nin Normal People'ın sahnelerinin yetişkin film sitelerine düşünce yapımcılar isyan etti.  

22 Mayıs 2020
Dizideki sevişme sahneleri başlarına bela oldu! Kendilerini yetişkin film sitelerinde buldular

Cinsel içerikli sahneleriyle çok konuşulan BBC'nin Normal People'ın sahnelerinin yetişkin film sitelerine düşünce yapımcılar isyan etti.

 

1
 
Sally Rooney'nin yazdığı Normal İnsanlar kitabından uyarlanan ve ilk 12 bölümünde 41 dakika cinsel içerikli sahnelerle dikkat çeken Normal People dizisi gündemdeki yerini hala koruyor.

 

 

2
 
Yapımcılar kitaba sadık kalınmasından dolayı tedirginliğe düşse de dizi BBC'nin reytingde yüzünü güldürdü. Tam her şey yolunda gidiyor derken yaşana bir olay dizinin başarısını sekteye uğrattı.

 

 

3
 
Marianne ve Connell'ın İrlanda'da küçük bir kasabadaki lisede başlayıp yıllar içinde farklı şehirlerde, farklı şekillere bürünen karmaşık ilişkisine odaklanan dizi, bir yandan iki ana karakterin büyüme hikâyesini anlatırken, bir yandan etkileyici bir aşk hikâyesini ekranlara yansıttı.
4
 
Dizinin yüzde 12'sinin öpüşme ve yatak sahnelerinden oluşmasına rağmen dizi pek de eleştiri almamıştı. Ancak dizinin başına kötü bir olay geldi. Dizi izleyicilerinden biri dizideki sevişme sahnelerinden 22 dakikalık bir derleme yaparak popüler bir yetişkin içerikli internet sitesine bu videoyu yükledi.
5
 
Bunu gören yapımcılar ise neye uğradığını şaşırdılar. Yetişkin film sitesine ihtar gönderen yapımcılar yaşadıkları hayal kırıklığını da ifade ettiler. Variety'e göre, video geçen hafta yetişkin web sitesinde paylaşıldı ve kaldırma talebinin yayınlanmasından sonra yayından kaldırıldı.
6
 
Serinin baş yapımcısı Ed Guiney web sitesine şunları söyledi: "Normal İnsanlar serisinden alıntıların bu şekilde kullanıldığını görmek bizi hayal kırıklığına uğrattı. Hem telif hakkı ihlali hem de daha da önemlisi, ilgili aktörlere ve yaratıcı ekibe saygısızlıktır."

 

 

7
 
 
8
 
 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.