DÜNYA KADINLAR GÜNÜ!

 

08 Mart 2021
DÜNYA KADINLAR GÜNÜ!

 
Kadınlar... Ezilen, öldürülen, kendi ayakları üzerinde durmaya çabalayan, şiddet gören, tek başına çocuklarını büyütmek zorunda kalan, dışlanan, tacize uğrayan, sokak ortasında dövülen, güzel çirkin diye ayrıştırılan, bekar dul diye sınıflandırılan, Anne olan olmayan , negatif ayrımcılığın merkezi kadınlar... 
Bugün Ayrılmak istediği için öldürülen, geç saatte dışarıda gezdiği için tecavüze uğrayan, boşanmış olduğu için farklı muamele gören, sadece mutlu değil, mutsuz kadınlarında günü. Hak ettiği değeri almak için çabalarken, aynı zamanda canını korumaya çalışan, milyonlarca kadının yaşadığı Türkiye de Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz bugün. Kaybettiklerimize ağlarken aynı zamanda belki bir gün diye umut etmekten de kendimizi alamıyoruz. Cinayete kurban gitmediğimiz, aşağılanmadığımız, ayrıştırılmadığımız, sınıflandırılmadığımız, günleri bekliyoruz. Kadınların hak ettiği yeri bulması dileğiyle. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. 
YEŞİLÇAM MEDYA 
GENEL YAYIN YÖNETMENİ
SEMA KANALICI

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.