Ebru Şallı'nın kocası Kerimcan Durmaz'ın üzerine yürüdü! Ortalık karıştı!

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş, aracını geç getiren valeye tepki gösteren Kerimcan Durmaz ile birbirine girdi. Akkuş, tavırlarından rahatsız olduğu Durmaz'a "Sen kimsin, adam gibi konuş" diyerek sert çıktı. 

27 Temmuz 2020
Ebru Şallı'nın kocası Kerimcan Durmaz'ın üzerine yürüdü! Ortalık karıştı!

 
Nisan ayında oğlunu kaybetmenin acısıyla yıkılan eski manken Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş, geçtiğimiz günlerde sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz ile birbirine girdi.
 
KERİMCAN'IN ÜZERİNE YÜRÜDÜ
 
Olay, geçtiğimiz aylarda Trump Towers binasında yaşandı. Durmaz, rezidansın valesinden aracını istedi. Görevli kişi arabayı geç getirince sosyal medya fenomeni bağırmaya başladı. O esnada, orada bulunan Akkuş ise "Sen kimsin, adam gibi konuş" diyerek Durmaz'a tepki gösterdi.
 
Durmaz'ın üzerine yürüyen iş insanını güvenlik görevlileri engelledi. Kısa süreli gerginliğin ardında ünlü fenomen, oradan uzaklaştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.