EYT'LİLERİN UMUT PARTİSİ GENEL BAŞKANI BOZKURT'DAN 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MESAJI

 

17 Mart 2021
EYT'LİLERİN UMUT PARTİSİ GENEL BAŞKANI BOZKURT'DAN 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MESAJI

 
 
 
Millet olarak tarih boyunca bağımsızlığımızdan hiç bir zaman ödün vermemiş ve bunu bir yaşam tarzı olarak belirlemiş bir neslin evlatlarıyız.
 
Çanakkale zaferi ölümü göze alarak kanının son damlasına  kadar topraklarımızı düşmana teslim etmemek için mücadele eden ecdadımızın kahramanlık destanıdır. 
 
"Çanakkale Geçilmez" sözünü tarihe altın harflerle yazdıran ecdadımız tarihin akışını değiştirmiştir. İnsan üstü bir mücadele ile kazanılan zaferler milletimizin bağımsızlığını, vatanını ve bayrağını korumak için neler yapabileceğini tüm dünyaya çok net göstermiştir.
 
Bugün huzur ve güven içerisinde yaşadığımız topraklarımızın nasıl kazanıldığı hatırlarımızdan asla çıkarılmamalı ve gelecek nesillere bu anlatılmalıdır.
 
Şehitlerimizi Anma Günü  ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106'ncı yıl dönümü münasebetiyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şanlı bayrağımızın özgürce dalgalanması için canlarını düşünmeden feda eden tüm şehitlerimizi, rahmetle, saygıyla ve minnetle anıyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.