EYT LİLERİN UMUT PARTİSİ GENEL BAŞKANI BOZKURT NEME LAZIM DÜŞÜNCESİNDEN KURTULMALIYIZ

Basın Bildirisi 

14 Mart 2021
EYT LİLERİN UMUT PARTİSİ GENEL BAŞKANI BOZKURT NEME LAZIM DÜŞÜNCESİNDEN KURTULMALIYIZ

Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılar bizi her geçen gün daha çok kaygılandırmaktadır. Daha vahimi Ekonomik   sorunlarla boğuşan bir halkın bizim çaba ve gayretlerimizi  görmemesi bizi daha derinden yaralamaktadır.Halkımızın mevcut iktidarın yapmış olduğu hataları görmezden gelmesi ve "Ne me Lazım" düşüncesi Türkiye Cumhuriyetinin  temeline konulmuş bir dinamitten farksızdır. Mevcut siyasi partilerin hiç birinin ülkemizin girmiş olduğu girdaptan çıkarmaya gücünün yetmeyeceği çok açık ve nettir. Bugün seçim olsa iktidarın karşısında sağlam bir muhalefet yapamayan siyasi partiler ile ülkemizin kurtulacağını düşünenler büyük bir yanılgı içindedir.

Ülkemizde artık değişim şart olmuştur. Bu değişimi ikna edilmiş bir halkla değil inanmış bir halkla yapılması gerekmektedir. Halkımızın artık uyanması ve ülkemizin  sorunlarını sorgulama vakti kesin olarak gelmiştir.


Halkımız içinde bulunduğu sıkıntılardan ancak şu şekilde kurtulabilir ; Öncelikle Ne me lazım düşüncesini  çok acil terk etmek ülkemizin menfaatine olacaktır. Yarın çok geç olabilir. Hepimiz bu ülkede yaşıyoruz çocuklarımız var bugün çocuklarımızı yan komşumuza güvenmekten sakınırken, onların geleceğini mevcut siyasi partilerin yönetimine bırakması çocuklarımıza yapacağımız en büyük kötülüktür.

Bugün sağı solu, kürdü türkü,  alevi sünni, muhafazakar laik gibi tüm kutuplaştırma dillerini bir kenara bırakıp var gücümüzle halk olmamız gerekmektedir. Bugün halk olarak yapmış olduğumuz hataların bedelini ilerde çocuklarımızın ödeyeceğini hatırımızdan çıkarmamalıyız.

Umut Partisi Genel Başkanı Abdulkadir BOZKURT

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.