Fenerbahçe, Beşiktaş forması giyen bir futbolcuya daha kancayı taktı

Önümüzdeki sezon Süper Lig'de şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Fenerbahçe'nin, daha önce de transfer gündeminde olan Dorukhan Toköz için resmi teklif yaptığı belirtildi.  

07 Temmuz 2020
Fenerbahçe, Beşiktaş forması giyen bir futbolcuya daha kancayı taktı

Fenerbahçe'nin bir süredir peşinde olduğu Beşiktaş'ın başarılı orta saha oyuncusu Dorukhan Toköz'ün transferi için siyah-beyazlı kulüp ile temasa geçtiği öne sürüldü.

Fanatik'ten Süleyman Hatısaru'nun haberine göre Fenerbahçe, kulübüyle bir yıllık daha sözleşmesi olan Dorukhan için 2 milyon euro'yu gözden çıkarırken, oyuncunun yurt dışına transferi halinde Beşiktaş'a satış bedeli üzerinden %20'lik bir pay da teklif etti.

BEŞİKTAŞ TRANSFERE SICAK BAKIYOR

Haberde Fenerbahçe'de yeni sezonda sportif direktörlük koltuğuna oturacak olan Emre Belözoğlu'nun bu transferde kilit rol oynadığı ve Beşiktaş yönetiminin de bu teklife sıcak baktığı kaydedildi.

24 yaşındaki oyuncu dizinden geçirdiği sakatlık nedeniyle bu sezon şu ana kadar sadece 8 resmi maçta görev alabilmişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.