Gece yarısı otelde kıyamet koptu! Başrolde Berkay ve Ali Sunal var

Ali Sunal, Bodrum'da kaldığı evin yanındaki otelden gelen gürültü nedeniyle 02.00'de otel sahibiyle kavga etti. Gürültünün saz ekibiyle şarkı söyleyen Berkay'ın villasından geldiği ortaya çıktı.  

24 Temmuz 2020
Gece yarısı otelde kıyamet koptu! Başrolde Berkay ve Ali Sunal var

 
Ailesiyle Bodrum'da tatil yapan Ali Sunal'ın huzuru kaçtı. Küçükbük'teki villasında kalan oyuncu, geçtiğimiz günlerde gece saat 02.00'de yoğun gürültü nedeniyle uyandı.
 
"KAPATIN ŞU MÜZİĞİ KARDEŞİM"
 
Yüksek sesin hemen yandaki otelden geldiğini fark eden Sunal, oraya giderek "Kapatın şu müziği kardeşim, evde bebek var ve biz uyuyamıyoruz" dedi.
 
BERKAY OLAYA MÜDAHALE ETTİ
 
Günaydın'da yer alan habere göre bu tepki otel sahibini kızdırdı. Sunal ile otel sahibi arasında itiş kakış yaşandı. O sırada yüksek sesli müziğin şarkıcı Berkay'ın konakladığı villadan geldiği ortaya çıktı. Kendi saz ekibiyle şarkı söyleyen Berkay, durumdan haberdar olunca koşarak kapıya gitti ve Sunal'dan özür dileyerek müziğin sesini kesti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.