Gülşen 20 bavulla İspanya'ya gitti! Eşyalarını depoya kaldırdı

Şarkıcı Gülşen ile eşi Ozan Çolakoğlu, İspanya'nın kuzeyindeki Katalonya'nın kıyı bölgesi Costa Brava'da 4 milyon dolara (30 milyon TL) 15 odalı, 3 katlı bir ev satın almıştı. Bir aydır işleri için İstanbul'da olan Gülşen, önceki gün oğlu Azur'un okulu açılınca tekrar İspanya'ya döndü. 

21 Ocak 2021
Gülşen 20 bavulla İspanya'ya gitti! Eşyalarını depoya kaldırdı

 

EŞYALARINI DEPOYA KALDIRDI

Posta'nın haberine göre; Zorlu Center''daki iki dairesini boşaltıp kiraya veren Gülşen, Türkiye'de otelde kaldı. Eşyalarını depoya kaldırdı. Kalanları da 20 bavulla yanında götürdü.

1.5 MİLYON TL'YE YAKIN PARA HARCADI

44 yaşındaki Gülşen'in İspanya'daki yeni evinin dekorasoynu için de 1.5 milyon TL'ye yakın para harcadığı söyleniyor. Gülşen ve aranjör Ozan Çolakoğlu, 2016 yılında Barselona'da nikâh masasına oturmuştu.

Türk pop müziğinin en çok kazanan isimlerinden olan Gülşen, Ozan Çolakoğlu çifti, 4 yaşındaki oğulları Azur Benan'ın eğitimi için bu İspanya'ya taşınma kararı almıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.