Güzel spiker kamera karşısına bu kez Ibrahimovic'le geçti, yer yerinden oynadı: Sakın gevşeme

Avrupa'nın en gözde ve güzel spikerlerinden biri olarak kabul edilen İtalyan Diletta Leotta, Milan'ın İsveçli süper yıldızı Zlatan Ibrahimovic ile kamera karşısına geçti. İkiliyi ekranda görenler büyük heyecan yaşadı.  

10 Temmuz 2020
Güzel spiker kamera karşısına bu kez Ibrahimovic'le geçti, yer yerinden oynadı: Sakın gevşeme

Bir vücut geliştirme uygulamasının reklamında boy gösteren İtalyan spiker Diletta Leotta ve Milan'ın İsveçli süper yıldızı Zlatan Ibrahimovic'in görüntüleri, özellikle İtalyan futbolseverlerde heyecan yarattı.

 
Kişiselleştirilmiş egzersizler, canlı dersler ve spora ait her şey bu uygulamada. Ne bekliyorsunuz? Uygulamayı indirin yoksa sizi Ibrahimovic'e şikayet edeceğim" mesajını yazdı
Zlatan Ibrahimovic de reklam filmini, "Tanrı gibi antrenman yapın. Uygulamayı indirin, en iyi kişisel antrenörlerle antrenmana başlayın. Belki benim seviyeme gelebilirsiniz" notuyla paylaştı.
Birkaç gün önce spor sonrası evinin çatı katından bir paylaşım yapan Diletta Leotta, "Ve bu antrenman da bitti.
Hadi gün batımının ve rahatlamanın biraz tadını çıkarın ama spor için hazır olun çünkü yakında sıra sizde olacak" mesajıyla paylaşım yapmış ve bu paylaşıma Ibrahimovic, "Çatıda ne yapıyorsun Diletta? Sakın gevşeme" mesajıyla yorum yaparak işbirliklerinin sinyallerini vermişti.
 
 
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.