İngiltere Güzellik kraliçesi, koronavirüsle mücadele için doktorluk mesleğine dönüyor

2019 İngiltere Güzeli Bhasha Mukherjee, koronavirüs günlerinde mesleği doktorluğa dönmeye karar verdi. Solunum hastalıkları üzerinde uzmanlığı olan Mukherjee, salgın sürecinde hangi ekipte ihtiyaç varsa orada çalışacağını söyledi.  

07 Nisan 2020
İngiltere Güzellik kraliçesi, koronavirüsle mücadele için doktorluk mesleğine dönüyor

Koronavirüsten 5 bin 373 kişinin öldüğü İngiltere'de salgınla mücadele tüm hızıyla devam ederken, 2019 yılında Güzellik kraliçesi seçilen model Bhasha Mukherjee, tacını bir kenara bırakıp mesleği olan doktorluğa dönüş yapacağını dile getirdi.

 

 

2
 
2019 yılında İngiltere Güzeli seçilen Mukherjee, tacını taktıktan sonra yardım çalışmaları yapmak için dünyayı gezmeye başlayacağı için doktorluk mesleğini yarıda bırakmıştı.
3
 
Koronavirüs salgını patlak vermeye başladığında Hindistan'da bir yardım görevinde bulunan Mukherjee, "Yaşananları takip ettiğimde evime dönüp mesleğimin başına geçmek istedim" dedi.
4
 
6 Nisan'da İngiltere'ye dönen Mukherjee, 2 hafta kendini evinde izole ettikten sonra doktor olarak iş başı yapabilecek.

 

 

5
 
Güzelliğinin yanı sıra diğer yetenekleriyle de büyüleyen güzel model, beş dil biliyor.

 

 

6
 
Güzellik yarışmasında birinci seçilmeden Mukherjee, yarışma öncesi bulunduğu kamptaki teşhisiyle dikkat çekmişti.
7
 
İngiliz-Hintli bir doktor, manken ve güzellik kraliçesi olan Bhasha, bir arkadaşının çatlamış bileğine doğru teşhisi koyarak herkesi şaşırtmıştı.

 

Kamptaki doktorlar, inatla arkadaşının bileğinin burkulduğunu söylese de, güzel doktor bileğin çatladığı konusunda ısrarcı olmuştu. Çekilen röntgende ise bileğin gerçekten çatladığı ortaya çıkmıştı.

 

8
 
 
9
 
 
10
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.