İYİ Parti'nin hazırladığı esnaf raporu Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a sunuldu.

ANTALYA'da İYİ Parti'nin hazırladığı esnaf raporu Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a sunuldu. Başkan Uysal, "Çalışmalarımızın esnafımızda karşılık bulduğunu görmek bizi oldukça mutlu etti" dedi. 

26 Mart 2021
İYİ Parti'nin hazırladığı esnaf raporu Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a sunuldu.

Esnaf raporu Başkan Uysala sunuldu
 
 
İYİ Parti Antalya Kadın Politikaları Başkanı Aysel Damatoğlu, Muratpaşa İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ümran Ölekli, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, Kobi ve Esnaf Komisyonu Başkanı Gülümser Hazar Şenel, Başkan Uysal'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Şenel başkanlığındaki komisyon tarafından hazırlanan pandemi döneminde esnafın durumunu anlatan rapor Başkan Uysal'a sunuldu.
 
Raporun, esnafla birebir görüşmeler sonucu hazırlandığını anlatan İYİ Parti yöneticileri, esnafın şikayetlerinin, taleplerinin raporda yer aldığını aktardı. Esnafın genel anlamda Muratpaşa Belediyesi'nin hizmetlerinden memnun olduğu aktarılırken, beklentilerinin de raporda ayrıca yer aldığı ifade edildi.
 
Başkan Uysal, pandemi sürecinde esnafa ilişkin böyle bir raporun hazırlanmış olmasının çok önemli bir çalışma olduğunu söyledi. Muratpaşa Belediyesi olarak yasa ve imkanlar çerçevesinde her zaman esnafın yanında olduklarını dile getiren Başkan Uysal, "Bu çalışmalarımızın esnafımızda karşılık bulduğunu görmek bizi oldukça mutlu ederken raporda yer alan uyarıları da ayrıca dikkat edeceğimizin bilinmesini isterim" dedi.
 
Diğer yandan Başkan Uysal, İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Ergin ve beraberindeki heyetle de bir araya geldi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.