Joven EMS Fitness İle Güzel Bir Röportaj

Joven EMS Fitness Spor Merkezi İle EMS Fitness Üzerine Güzel Bir Röportaj Gerçekleştirdik. 

06 Temmuz 2020
Joven EMS Fitness İle Güzel Bir Röportaj

1-EMS Fitness sistemi nedir? EMS Fitness sisteminin farklılıkları nelerdir?

EMS Fitness sistemini Türkiye de ilk uygulayan firmayız. Bu nedenle de Türkiye’nin en büyük ve kapsamlı EMS Fitness merkeziyiz. Uyguladığımız sistemi şöyle anlatabilirim kişinin genetik ve fizyolojik yapısına uygun olarak antrenman yaptırıyoruz. Normalde Fitness da 6 saate yapacağı sporu 25 dakikaya düşürüyoruz. Haftada 6 gün Diyetisyen ekibimizin takibi doğrultusunda kişiye daha hızlı ve daha sağlıklı bir şekilde sonuç odaklı ilerliyoruz. Normal spor salonlarına nazaran saat başı 4 kişi alıyoruz. Ozon sistemi ve filtre havalandırma sistemiyle beraber temiz ve sağlıklı bir spor merkeziyiz. Yani burada uyguladığız 3 aydık EMS Fitness programı 1 senelik normal Fitness programına eşdeğer. Sebebi ise kişinin tamamen fizyolojik yapısına göre spor yaptırmamız ve kan değerleri ölçümleri doğrultusunda diyetisyenlerimiz aracılığıyla diyet programları uygulamamız. Ayrıca haftada 6 gün 25 dakikalık spor seanslarımızla da zamandan da tasarruf yapmış oluyoruz.

2.Ülkemizde başlattığınız EMS Fitness sisteminin oluşum aşamaları nelerdir?

Öncelikle uzun süreli spor geçmişimiz ve büyük çaplı spor salonu işletme kazanımlarımız doğrultusunda, fark ettiğimiz eksikliklerden biri, spor salonlarında metrekare başına üye kazanımı, yani genellikle çok fazla üye az sayıda hoca ile antrenmanlar gerçekleştiriyor. Verimli sonuç almak pek mümkün olmuyor. Bizim bu işletmelerde gördüğümüz eksiklikler doğrultusunda üyelerimizin özel ilgi beklentilerine karşılık vererek üyelerimize net bir şekilde sonuç aldırmak için, EMS sistemimizi Türkiye’ye getiren ekip olarak özel spor merkezinde uyguladık.Kişilerin işletme sistemini beğenmediğimiz için kendimiz bu sisteme el atarak İspanyol Franchise firması olarak bu işletmede faaliyet göstermekteyiz.

3- Spor merkeziniz de Koronavirüs (COVID-19) kapsamında aldığınız tedbirler ve uyguladığınız kurallar nelerdir?

Bilindiği gibi kapalı alanlarda klima kullanımı yasak bizde bu yasak doğrultusunda klima kullanmamaktayız. Spor merkezimizde son teknoloji filtre havalandırma sistemi mevcut olup bu sistem bu salgın sürecinde en tedbirli olarak kullanılabilecek havalandırma sistemidir. Üyelerimizin Spor merkezimize girişlerinde ateş ölçümünü yapıp dezenfekte işlemlerini sağlamaktayız. Bu kapsamda en önemli tedbirlerden biri olan Ozon sistemini kullanmaktayız bu yöntemle bakteri ve mikropların tutunmasının, üremesinin önüne geçmekteyiz. Bu yöntem çoğu spor salonunda kullanılmamaktadır. Fakat biz bu sistemi sağlığa uygun olduğu için COVID-19 virüsü öncesinde de temizlik uygularımız arasında yer vermekteydik.

4- İnsanlar sizi neden tercih etmeli ve farklı olarak nitelendirdiğiniz hizmetleriniz nelerdir?

Dünyada önemli spor kulüpleri olan Barselona ve Bayern Münih gibi kulüpler de EMS Fitness yöntemini kullanmakta. Bu yöntem kişinin sakatlık riskini azaltarak dengeli ve kısa süreli bir şekilde güç, kondisyon yüklemesini etkili hale getiriyor. EMS ile sporcularımızın eklemlerine ve omurgalarına yük bindirmeden, dışarıdan kaslarına gönderdiğimiz uyarılarla ağırlık kaldırmış kadar kaslarına efor sarf ettirmiş oluyoruz. Bu yüzden dünya üzerinde sakatlanma riski en düşük olan spor sistemini uygulamaktayız. Bu bahsettiklerim bizim farklı olarak nitelendirdiklerimiz. İnsanlar bizi neden tercih etmeli kısmına gelirsek VİP hizmet sistemimiz en çok tercih sebebimiz olabilir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.