Kadın her şeyi yapar!!

Burdur'un ilk ve tek kadın halk otobüsü şoförü Aysel Gürdal (55), kadına bir gün değil her zaman değer verilmesi gerektiğini belirterek "Burdur'da ilk defa görevde olan kadın halk otobüsü şoförü benim. Yolculardan hep olumlu tepki aldım. Kadın her şeyi yapar" dedi. 

08 Mart 2021
Kadın her şeyi yapar!!

Otobüs şoförü Aysel abla: Kadın her şeyi yapar

 

1,5 ay önce Burdur Halk Otobüsleri Kooperatifi’nin ilk kadın şoförü olarak çalışmaya başlayan Aysel Gürdal, 8 Mart Kadınlar Günü’nde “Monoton bir hayat yaşamalarını istemiyorum. Kadının çalışması çok güzel bir şeydir. Evde yemek yapıp, çocuk bakmamalı kadın. Çalışan demir ışıldar” dedi.

Kadınların ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanması sadece bir güne sığdırılmadan, her zaman kadınlara değer verilmesi gerektiğine işaret eden Aysel Gürdal, “Kadına şiddete hayır” mesajı da verdi.

“MEMLEKETİME HİZMET ETMEK İÇİN BURAYA GELDİM”

 

Ehliyetini 1999 yılında aldığını, Isparta’da bir süre direksiyon kurslarında usta öğreticilik yaptığını anlatan Gürdal, “Daha sonra servis şoförlüğü yaptım. Şimdi de memleketim Burdur’a hizmet etmek için buraya geldim. İnternet üzerinden iş müracaatı yaptım. Başkanımız kabul etti. Belediye başkanımıza teşekkür ediyorum kabul ettiği için” ifadelerini kullandı.

Otobüs şoförlüğünün kendisi için zor bir meslek olmadığını söyleyen Gürdal, “Burdur’da ilk defa görevde olan kadın halk otobüsü şoförü benim. Yolculardan hep olumlu tepki aldım. Kadın isterse her şeyi başarıyla yapar” diye konuştu.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.