Kadınlar saç saça baş başa kavga etti, erkekler film izler gibi izledi

Antalya'da 4 kadın sokak ortasında saç saça baş başa birbirine girdi, etraftaki erkekler ise kadınları ayırmak yerine kavgayı izledi. O anları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. 

12 Ekim 2020
Kadınlar saç saça baş başa kavga etti, erkekler film izler gibi izledi

 
Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Şarampol Caddesi'nde bu sabah çekildiği belirtilen görüntülerde, 4 kadın kavgaya tutuştu. Sebebi bilinmeyen kavgada birbirlerinin saçlarından tutan kadınları, hemen yanı başlarındaki erkekler ise film izler gibi izledi.
 
O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINDA
 
Birbirlerine yumruk da atan kadınların o kavgasını bir vatandaş da araç içerisinden cep telefonuyla kayda aldı. Kavganın alevlendiği sıralarda 'Allah Allah' diyen vatandaş, kavgayı ayırmayan erkeklere de 'bu adamlar niye ayırmıyor' diyerek tepki gösterdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.