Kardeşler birbirine girdi! Hadise'den sonra kız kardeşi de ablasını veto etti

Hadise, ablası Hülya Açıkgöz ve kız kardeşi Derya Açıkgöz arasındaki sular durulmuyor. Annelerinin 2008 yılında intihara kalkışması sonrasında ortaya çıkan kardeşler arasındaki sorunlar, yıllar geçse de çözülemedi. Sosyal medyaya da yansıyan problemler sonrasında abla Hülya Açıkgöz'ü önce Hadise sonra da kardeşi Derya Instagram'da takipten çıkardı.  

30 Mart 2020
Kardeşler birbirine girdi! Hadise'den sonra kız kardeşi de ablasını veto etti

1
 
 
Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz ilk olarak 2008 yılında annelerinin intihara teşebbüs etmesi sonrasında problem yaşadı. İkilinin bitmek bilmeyen geçimsizlikleri, daha sonra iki kardeşin maddi sorunlar nedeniyle birbirlerinden uzaklaşmalarına sebep oldu.
2
 
Uzun bir süre üstü kapalı sosyal medya hesaplarından birbirlerine gönderme yapan kız kardeşler, Instagram'da birbirlerini takibi bıraktı. Hadise aynı zamanda menajerliğini yapan ablasıyla hem iş hem de aile bağlantılarını kopardı.
3
 
Kardeşlerin en küçüğü Derya ise Hadise'den sonra ablası Hülya Açıkgöz'ü takipten çıktı.
4
 
Hadise'nin modacı olan kardeşi Derya Açıkgöz, annesine destek olmak amacıyla Belçika'ya dönüp orada yeni bir hayat kurdu.
5
 
İki kardeşin de Hülya Açıkgöz'ü takipten çıkarması, 'Hadise'nin ablası aileden veto yedi' yorumlarının yapılmasına sebep oldu.
6
 
Kardeşler arasındaki sorunlar devam ederken Hadise, sevgilisi Kaan Yıldırım ile birlikte İstanbul'daki evinde kendini karantinaya aldı.
7
 
 
8
 
 
9
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.