Kartal'dan Geçmiş Olsun ve Kınama

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e geçmiş olsun dileklerinde bulunan DP Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal, hastalık üzerinden yapılan eleştirileri ise kınadı.  

28 Ağustos 2020
Kartal'dan Geçmiş Olsun ve Kınama

Hayatta en önemli şeylerden birinin de insaniyetin kaybolmaması olduğunu dile getiren Başkan Kartal, “Ne yazık ki Büyükşehir Belediye Başkanı sn Muhittin Böcek koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladığı günden beri sanki linç ediliyor. Bu tür kötü günlerde dost düşman ortaya çıkarmış. Sanırım Muhuttin başkan da neyin ne olduğunu görmüştür. Demokrat Parti olarak tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.
 
“Bizler hastalık söz konusu olduğu zaman siyasi parti ya da isimlerin ne olduğuna bakmayız” diyen Kartal, “Belediye başkanlarının virüs testlerinin pozitif çıkmasını açıklamalarını eleştirenlere bir anlam veremiyorum. Anlam veremediğimiz bir başka konu ise hastalık sonrasında koltuğa kimin oturacağı tartışmaları olmuştur. Her iki noktada da konuyu dillendirenleri kınadığımızın bilinmesin isteriz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.