Kayınvalide cinayetinin perde arkası belli oldu!

Antalya'nın Serik ilçesinde tartıştığı kayınvalidesini tabancayla vurarak öldüren şahıs adliyeye sevk edildi. Zanlının, ayrı yaşadığı eşiyle bir araya gelmek için kayınvalidesinden arabuluculuk yapmasını istediği, reddedince de öldürdüğünü söylediği belirtildi. 

13 Ekim 2020
Kayınvalide cinayetinin perde arkası belli oldu!

 
 
Pazar günü saat 19.00 sıralarında, Serik'e bağlı Haskızılören Mahallesi'nde meydana gelen olayda, M.İ. ile evine gittiği kayınvalidesi Makbule Can arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.İ., yanında getirdiği tabancayla kayınvalidesine 7-8 el ateş etti. Makbule Can kanlar içinde yere yığılırken, M.İ. ise kaçtı. Ailenin yakınlarının ihbarı üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Makbule Can'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.
 
 
SAKLANDIĞI EVDE YAKALANDI
 
Makbule Can'ın cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak toprağa verildi. Makbule Can'ın katil zanlısı damadı M.İ. ise jandarma tarafından dün saklandığı evde yakalanıp, gözaltına aldı. Serik İlçe Jandarma Komutanlığı'nda işlemleri tamamlanan M.İ., bugün adliyeye sevk edildi.
 
ARABULUCULUK TEKLİFİNİ REDDİNCE ÖLDÜRMÜŞ
 
M.İ.'nin ayrı yaşadığı eşiyle tekrar bir araya gelmek için kayınvalidesiyle görüşmeye geldiği ve arabuluculuk yapmasını istediği, bu isteğini reddetmesi üzerine de tabanca ile vurarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi. M.İ.'nin ayrı yaşadığı eşinin ise şu anda Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı Antalya'daki bir kadın sığınma evinde olduğu belirtildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.