Kemer'de uyuşturucu operasyonu

Kemer ilçesi Kuzdere Mahallesi Ovacık-Pamucak mevkii ormanlı alan içinde Yasadışı Kenevir ekimi yapıldığına dair duyum alınmıştır.  

05 Temmuz 2021
Kemer'de uyuşturucu operasyonu

 
Kemer ilçesi Kuzdere Mahallesi Ovacık-Pamucak mevkii ormanlı alan içinde Yasadışı Kenevir ekimi yapıldığına dair duyum alınmıştır. Belirtilen bölgede Il J.K.lığı KOM Şb.Müd.lüğü,Kemer JASAT Timi ve Mrk. J.Krk.K.lığı  koordineli olarak yaklaşık (1) aylık fiziki takip ve  JABS/KEP sistemleri   kullanılarak yapılan araştırmada yasadışı ekim yapan şüphelilerin E.D , N.G, S.H , D.D ve Z.D isimli şahıslar olduğu tespit edilerek yakalanmıştır. Ekim yapılan bölgenin ormanlık alan olduğu, yaklaşık 750-800 metrekare açıldığı, toprağın işlenip gübrelenerek tarla haline dönüştürülüp, etrafının tel çit ve file ile çevrildiği, doğal kaynak suyundan 2000 metre plastik boru ile su hattı çekilerek ayrıca tarla içindeki arıklara damlama sulama sistemi döşendiği tespit edilmiştir. Ekim yapılan alan içinde yapılan aramada
 
550 gr kubar esrar
2150 kök kenevir bitkisi
2000 metre sulama hortumu ele geçirilmiştir. Meydana gelen olayla ilgili Kemer Nöb.C.Savcısına bilgi verilmiş olup, şüphelilerin gözaltına alınması ve hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte 04.07.2021 günü mevcutlu olarak hazır edilmesi talimatı alınmıştır. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.