Kemer’de turizm sezonu öncesi peyzaj çalışmalarına devam ediyor.

Kemer’de turizm sezonu öncesi peyzaj çalışmaları gerçekleştiriyor.Antalya Büyükşehir Belediyesi yaklaşan turizm sezonu öncesi Kemer ilçesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, turizm sezonu öncesi Kemer ilçesinin daha güzel bir görünüme kavuşması için peyzaj çalışması yürütüyor. 

05 Nisan 2021
Kemer’de turizm sezonu öncesi peyzaj çalışmalarına devam ediyor.

Kemer sezona hazırlanıyor
 

Kemer’de turizm sezonu öncesi peyzaj çalışmaları gerçekleştiriyor.

 
Antalya Büyükşehir Belediyesi yaklaşan turizm sezonu öncesi Kemer ilçesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, turizm sezonu öncesi Kemer ilçesinin daha güzel bir görünüme kavuşması için peyzaj çalışması yürütüyor. Atatürk Bulvarı ve Demokrasi Bulvarı üzerinde devam eden çalışmalarda orta refüjü zakkum ve Antalya’nın simgesi turunç ağaçları ile süsleyen ekipler, sulama sistemini de yeniliyor. Ekipler, ilçedeki oturma grupları ve banklara da bakım yapıyor. Kaldırımlardaki deforme olmuş parke taşları da yenileniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.