Kepez belediyesi ’23 Nisan Korteji’ düzenleyecek.

Kepez Belediyesi, korona virüs salgını nedeniyle okullarda ve tören alanlarında kutlanamayacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için ’23 Nisan Korteji’ düzenleyecek. Pandemi kuralları çerçevesinde düzenlenecek kortej ile çocuklar evlerinin pencere ve balkonlarından bayram coşkusunu yaşayacak. 

15 Nisan 2021
Kepez belediyesi  ’23 Nisan Korteji’ düzenleyecek.

 

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, korona virüs salgını nedeniyle okullarda ve tören alanlarında kutlanamayacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu, gezici eğlence ile Kepezli çocuklara yaşatacak. Sosyal mesafe ve gerekli hijyen kuralları dikkate alınarak hazırlıkların sürdürüldüğü kutlamalar kapsamında Kepez’de ’23 Nisan Korteji’ düzenlenecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamaya hazırlanan Kepez Belediyesi, ’23 Nisan Korteji’ ile Kepezlilere bir bayram heyecanı yaşatacak. Kortej araçları Türk bayrakları ve renkli balonlarla süslenecek. Gezici Eğlence Tırı da, Kepez’in cadde ve sokaklarına bayram coşkusunu taşıyacak. Başkan Tütüncü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için çocuklara bir sürpriz hazırladıklarını belirterek, “Çok sevdiğimiz çocuklarımıza evlerinin pencere ve balkonlarından uzanacağız” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.