Kepezli çocuklara bir yeşil alan daha

Kepez Belediyesi, yeni parklarla çocuklara nefes alabilecekleri ve oyun oynayabilecekleri alanlar üretirken, mahallelerin de görünümünü güzelleştiriyor.  

20 Mayıs 2020
Kepezli çocuklara bir yeşil alan daha

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde yapılan emsal artışı ve mülkiyet problemlerinin çözümünden sonra gecekondudan modern konutlara dönüşümün yaşandığı Habibler Mahallesi’nin yol ve yeşil alan ihtiyaçları hızlı bir şekilde karşılanıyor. İmar yollarının tamamına yakınının açıldığı ve asfaltlandığı mahallede, yeşil alan yatırımına da önem veriliyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü,  son 11 yılda mahallede 6’sı yeni park, 4’ü tadilat olmak üzere 17 bin m2 yeşil alan üretti.  Son olarak 5550 Sokak’ta 2 bin m2 büyüklüğünde bir park, yapımı tamamlanarak, mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.

Parkta, üzeri kapalı ve açık ahşap oturma mobilyaları, açık hava spor aletleri, çocuk oyun elamanları bulunuyor. Çim ekilen parka, çeşitli türde bitki ve ağaç fidanı da dikildi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü,  Habibler Mahallesi’nde yeşil alan yatırımlarının devam edeceğini ifade ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.