Kepez’in kalbi Manavgat’ta atıyor

Kepez’in tüm imkanlarını Manavgat’a seferber ederek yangınzedelerin yanı başında olan Başkan Hakan Tütüncü, afetten zarar gören her kapıyı çalıyor, yardım isteyen her eli tutuyor. 

02 Ağustos 2021
Kepez’in kalbi Manavgat’ta atıyor

 
Kepez’in tüm imkanlarını Manavgat’a seferber ederek yangınzedelerin yanı başında olan Başkan Hakan Tütüncü, afetten zarar gören her kapıyı çalıyor, yardım isteyen her eli tutuyor.
 
Kepez Belediyesi’nin İçişleri Bakanlığı’nca afet bölgesi ilan edilen Manavgat’ta görevlendirilmesi üzerine Başkan Hakan Tütüncü, belediye ekipleri ile beraber bölgede yaraların sarılması için çalışıyor. Yangın felaketinden etkilenen Manavgat’ın 8 mahallesine Kepez’in tüm imkanlarını seferber eden Başkan Hakan Tütüncü, kapı kapı dolaşarak geçmiş olsun dileklerini iletiyor, istek ve talepleri yerinde dinliyor. Sağlık ekiplerinden veteriner ekiplere, zabıta’dan temizliğe, park ve bahçelerden teknik ekibe kadar  tüm personeliyle yangınzedelerin yanı başında olan Tütüncü, afetten zarar gören her kapıyı çalıyor, yardım isteyen her eli tutuyor.
 
Bu acıya yürek dayanmaz
 
Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde 28 Temmuz Çarşamba günü öğle saatlerinde başlayan yangın felaketinin ardından bölgeden ayrılmayan ve afetzedelerin yaralarının sarılması için çalışan Tütüncü, beraberindeki heyetle köy köy, mahalle mahalle geziyor. Canlarını kaybeden, evleri yanan, hayvanları telef olan, malını mülkünü kaybeden tüm yangınzedelere de geçmiş olsun dileklerini iletiyor.  Başkan Tütüncü’nün ziyaretleri sırasında duygu yüklü anlarda yaşandı. Tütüncü, kendine sarılan yangınzedeye, “Devletimiz güçlüdür. Milletimizin yardımlaşma ve dayanışma duyguları kuvvetlidir. Yaralarımızı birlikte sarıp umudu birlikte yeşerteceğiz. Birlik ve berberliğimiz, milletçe en zor zamanlardan çıkışımızın teminatıdır. Buna sayısız kez şahit olduk. Yine başaracağız” dedi.    
 
Devletimiz yanınızda
 
Bir yangınzedenin “Her şeyimiz gitti Başkanım…” sözleri üzerine; “ Herkesin kalbi, gönlü, duyguları sizlerle birlikte. Parayla yapılabilecek olan her şey Allahın’ın izniyle yapılır. Toparlayacağız. Her zaman yanınızdayız. Bütün ekiplerimizi topladık getirdik, yanınızdayız. Köy köy geziyoruz. Canınızı hiçbir şeye sıkmayın. Allah’ın izniyle devletimiz burada olmaya devam edecek. Her şey düzelene kadar burada olacağız. Sizin yanınızda olacağız. Ev yanar yerine yenisi yapılır, eşya kırılır yenisi yapılır, can giderse bunun telafisi yok. Allah’ın izniyle devletimiz yanınızda olacak. “diye konuştu.
 
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, zarar tespiti için bakanlık yetkililerinin bölgede olacağını ve tüm afetzedelerin zararlarını eksiksiz bir şekilde yetkililere bildirmeleri konusunda da vatandaşları uyardı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.