KONYAALTI Belediyesi, kırsal mahalle muhtarlarıyla tek tek görüşerek taleplerini dinliyor

KONYAALTI Belediyesi, kırsal mahalle muhtarlarıyla tek tek görüşerek taleplerini dinliyor, yapılacak projeleri şekillendiriyor. 

25 Şubat 2021
KONYAALTI Belediyesi, kırsal mahalle muhtarlarıyla tek tek görüşerek taleplerini dinliyor

Belediye bu kez muhtarların ayağına gidiyor

 

Pandemi öncesi her ay düzenli olarak yapılan mahalle toplantılarıyla mahallelinin taleplerini dinleyen ve bu doğrultuda çözüm geliştiren Konyaaltı Belediyesi, pandemi nedeniyle yapılamayan bu toplantılara yeni bir alternatif geliştirdi. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Konyaaltı Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'ne verdiği talimat ile özellikle kırsal alanda hizmet veren muhtarlar ile tek tek görüşülüp sorunların dinlenmesini, yapılacak olan projelerin ortak akılla geliştirilmesini istedi.
MUHTARLARDAN ESEN'E TEŞEKKÜR
Başkan Semih Esen'in talimatı üzerine Konyaaltı Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri ilk olarak Aşağıkaraman, Gökçam, Kır, Doyran Dağ, Doyran Çamlıbel ve Doyran mahallelerinin muhtarlarıyla bir araya geldi. Belediye hizmetlerinin kırsalda son derece önem arz ettiğini ifade eden mahalle muhtarları, bu anlamda her zaman yanlarında olduğunu ifade ettikleri Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'e teşekkür ettiler.
YERİNDE DİNLİYOR, ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ
Muhtarların mahallelerindeki sorun ve taleplerini yerinde dinlediklerini dile getiren Başkan Semih Esen, "Pandemi nedeniyle yoğun katılımlı toplantılar yapamasak da ilçemiz genelinde hizmet veren muhtarlarımızı tek tek ziyaret ederek onların taleplerini dinliyor, yapacak olduğumuz projeler ile ilgili fikir alış verişinde bulunuyoruz. Bu ziyaretlerimiz ile muhtarlarımızın mahalleleriyle ilgili bizlere ilettiği talepleri öncelik sırasına göre tek tek yerine getiriyoruz. İçinde bulunduğumuz küresel salgının sona ermesi ve normalleşme sürecine geçilmesiyle mahalle toplantılarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz" diye konuştu.   

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.