Konyaaltı'nda Yeni Tat ELİT GAZİANTEP BAKLAVA

Konyaaltı'nda Müşterilerine Gaziantep ve Kahramanmaraş Yöresine Has Kalitesiyle Üretimleri Gerçekleşen Lezzetli Tatlılarıyla Uncalı Mahallesi Uncalı Caddesi 242, Park Evleri Sitesi No:67/E, 07070 Konyaaltı/Antalya da hizmet vermekte 

03 Temmuz 2020
Konyaaltı'nda Yeni Tat ELİT GAZİANTEP BAKLAVA

Elit Gaziantep Baklava Uncalı Şubesi olarak 28 Nisan 2020 tarihinde işletmelerini açarak faaliyette bulunmaktadır. Dünyada ülkelerinin ve ülkemizin de maalesef büyük etkisi altında kaldığı pandemi sürecinde, böyle bir yatırım yaparak ticari hayatlarına yeni bir yön çizen işletme sahibi işletmesini şu şekilde tanıttı; ''Yapmış olduğumuz işimizi severek yapıyoruz, nedeni öncelikle kendimiz iyi birer tadımcıyız. Antalya’da üç tane şubesi bulunan işletmelerimizin işletme sahipleri daha önce bu sektörden olmayıp, ancak damak tadının, kalitenin ne olduğunu bilen profesyonel insanlarız. Bu bağlam da misafirlerimize üretimini Gaziantep Nizip İlçesinde yaptığımız gerçek antep baklavasını, gerçek maraş dondurmasını ve bununla beraber 1. kalite kabuklu ana çatlak antep fıstığını sunarak Gaziantep’e, Kahramanmaraş’a gitmeye gerek kalmadan gönül rahatlığıyla alışveriş yapmalarının imkanını sunuyoruz.
 
 
Sloganımız 
“Size Özel Lezzetler”
BAKLAVAMIZ ANTEPTEN 
DONDURMAMIZ MARAŞTAN 
TAM TADINDA 
DAMAK TADINIZA GÖRE...
Paket Servis Hizmetimiz Bulunmakta Olup Size Özel Lezzetleri Kapınıza Kadar Getiriyoruz.
Ayrıca Özel Gün;Kız İsteme,Söz,Nişan ve Doğum için talep ederseniz itinayla tepsi hazırlanır.
 
Paket Servis İçin 
☎️ 0532 054 42 58
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.