Konyaaltı Sahili'nde sezona hazırlık çalışmaları başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde yaz sezonu hazırlıklarına başladı. Sahilde giyinme kabinlerinin montajından, kumsal tesviyesine, peyzajdan, boya ve onarıma hummalı bir çalışma yürütülüyor. 

15 Nisan 2021
Konyaaltı Sahili'nde sezona hazırlık çalışmaları başladı

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde yaz sezonu hazırlıklarına başladı. Sahilde giyinme kabinlerinin montajından, kumsal tesviyesine, peyzajdan, boya ve onarıma hummalı bir çalışma yürütülüyor. 

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yaz sezonu öncesinde Konyaaltı Sahili’ni bakıma aldı. Konyaaltı Sahili’nde kent mobilyaları, sosyal donatı alanları, sahil korkulukları, oyun grupları ve spor aletlerinin boya, bakım ve onarımı gerçekleştiriliyor. Giyinme kabinlerinin montajına başlanırken, sahilde tesviye ve kumsal temizliği gerçekleştiriliyor.

PEYZAJ REVİZYONU

Elektrik alt yapısı ve duş alanlarının alt yapısı elden geçiriliyor.  Çocuk parklarında kırılan ve hasar gören oyun alanları yenileniyor. Konyaaltı Varyanttan itibaren Beach Park ve Akdeniz Bulvarı hattı boyunca peyzaj revizyonları gerçekleştiriliyor. Deniz tuzundan etkilenen bitkiler yerine mevsimlik çiçekler dikiliyor. Ayrıca sulama alt yapısı da iyileştiriliyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.