KORKUTELİ Belediyesi zabıta ekipleri yoğunlaştırılmış denetimler gerçekleştirdi.

KORKUTELİ Belediyesi zabıta ekipleri, İçişleri Bakanlığı'nın Covid-19 tedbirlerine yönelik 'Dinamik Denetim Süreci' genelgesi üzerine yoğunlaştırılmış denetimler gerçekleştirdi. 

08 Mart 2021
KORKUTELİ Belediyesi zabıta ekipleri yoğunlaştırılmış denetimler gerçekleştirdi.

Dinamik denetimler devam ediyor

 

Korkuteli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri 'Yeniden Kontrollü Normalleşme Süreci' çerçevesinde denetimlerini artırdı. Oluşturulan denetim ekipleri görevlendirildikleri bölgelerde Covid-19 salgınının önlenmesi kapsamında genelgeler ve Korkuteli Kaymakamlığı tarafından kurulan komisyon toplantısı sonrası ilçede yoğunlaştırılmış denetim faaliyetlerine başladı.

Denetimler kapsamında sorumluluk alanlarındaki tüm iş yerleri tek tek taranarak İçişleri Bakanlığı Salgın Denetim Merkezi (İSDEM) sistemine kayıt edildi. Ayrıca vatandaşlar ve esnaflarca maske, mesafe ve hijyen kurallara uyulması için yeniden faaliyete giren işletmelerde ve toplu olarak bulunulan alanlarda zabıta ekiplerince uyarılar yapıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.