Şükrü Sözen'den Yaşlılar Haftası dolayısıyla Manavgat Belediyesi Huzurevi'ne moral ve destek ziyareti
ANTALYA BELEDİYE HABERLERİ, 22 Mart 2021 08:19MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, her yıl 18-24 Mart arasında kutlanan Yaşlılar Haftası dolayısıyla Manavgat Belediyesi Huzurevi'ndeki büyüklere moral ve destek ziyareti gerçekleştirdi.

MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, her yıl 18-24 Mart arasında kutlanan Yaşlılar Haftası dolayısıyla Manavgat Belediyesi Huzurevi'ndeki büyüklere moral ve destek ziyareti gerçekleştirdi.
Pandemi nedeniyle Huzurevi'ne giriş çıkışın yasaklanması nedeniyle uzun süredir büyüklerin ellerini öpemeyen Başkan Şükrü Sözen, bu özel günü fırsat bilerek, uzaktan uzağa da olsa büyüklerle sohbet etme imkanı buldu. Huzurevi'nde yaşamlarını sürdüren büyüklerle uzun uzun sohbet eden Başkan Şükrü Sözen, koca çınarlara özenle hazırlattığı hediyeleri pandemi kurallarına uyarak sosyal mesafeli bir şekilde dağıttıktan sonra günün anlamına özel olarak hazırlanan pastayı onlarla birlikte kesti. Huzurevi sakinleri, Başkan Şükrü Sözen'in, kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını ve her özel günde mutlaka kendilerini önemli hissettirdiğini söyledi.
Hatırlanmanın ve önemsenmenin her zaman anlamlı olduğunu belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, büyüklere her zaman moral ve destek vererek yanlarında olduklarını belirtti. Başkan Sözen, "Büyüklerimizle bir arada olarak onlarla sohbet edip hayır dualarını almak bizlere güç veriyor. Her fırsatta onların bizim için ne kadar değerli ve önemli olduğunu hissettirmeye çalışıyoruz. Pandemi nedeniyle uzun süredir büyüklerimizle görüşememiştik. Ancak aldığımız özen izinle tüm kurallara uyarak buraya gelmeyi gönlümüz çok istedi. Onların sağlığı her şeyden daha önemli. Bugün büyüklerimizle bir araya gelerek onlara moral ve destek vermek istedik. Ellerini öpemedik ama mesafeli bir şekilde sohbet etme imkanı bulduğumuz için çok mutluyum. Tüm büyüklerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Onların yüzündeki tebessüm için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz" dedi.
ANTALYA BELEDİYE HABERLERİ, 22 Mart 2021 08:19
Yorumlar (0)

Cemal Peker’den Uluslararası Başarı

Türk Dünyası'nda dağılma tehlikesi: Uzmanlar endişeli

METROTÜRK TV’DEN MUHTEŞEM AÇILIŞ

Kocagöz’den 23 Nisan’da çocuklara en güzel hediye: Nutuk

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan’a özel coşku dolu program

“Bu Nasıl Kardeşlik, Bu Nasıl Türklük?”

SASAD’DAN GAZİANTEP’DE UNUTULMAZ SANAT GECESİ

OF ÇAYKARA DERNEĞİ 50. YILINDA GÖRKEMLİ BİR GECEYE İMZA ATTI

MSB'den Yunanistan'ın Deniz Planlamasına Eleştiri

6 gündür kayıp olan 7 yaşındaki Cumali Timi'nin cansız bedeni bulundu

34 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası ile Aranan Şahıs Konyaaltı İlçesinde Kovalamaca Sonucu Yakalandı

Dini İnaç ve Duyguların Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık Yapan 3 Şüpheli Tutuklandı

Tekirdağ’da Çocuklara Teorik ve Uygulamalı Trafik Eğitimi Verildi

“NARKOKAPAN-ANKARA” Operasyonu Kapsamında 525 Torbacı Gözaltına Alındı

17 İlde DEAŞ Terör Örgütüne Yönelik Operasyon Düzenlendi

10 İl Merkezli "Siber Suç ve Suçlulara" Yönelik Operasyon Düzenlendi

Sakiler'den muhteşem konser

Güçlü Türkiye Partisi’nden Büyük Hamle: Muharrem Gözkaya A Takımını Açıkladı!

DEM'Lİ BELEDİYELERDE "EKSİK MAAŞ " İNFİALI

Zafer Partisi'nden Adalet Bakanlığı Önünde "Ümit Özdağ’a Özgürlük" Çağrısı

Tarkan'ın Acı Günü: Annesi Neşe Tevetoğlu Hayatını Kaybetti

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fidan Gül Tutuklandı

TİP'ten AYM Kararı Sonrası Açıklama: “Can Atalay’a Vekilliği İade Edilmeli, Derhal Serbest Bırakılmalıdır”

Armağan Çağlayan'dan Sırrı Süreyya Önder’e Yapılan Yorumlara Tepki: “Çatalca Müftüsü mü Olduk?”

İmamoğlu'ndan Bahçeli'ye Yanıt: "Açıklamalarını Önemli Buluyorum"

Kepez’in Nasreddin Hoca Kreşleri için ön kayıt dönemi başladı

FoodFest Antalya için hazırlıklar sürüyor

FORUMDAN İCRAATA: MURATPAŞA’DAN 10 TONLUK TARIM DESTEĞİ

Mehmet Ali Erbil'e hapis cezası

Diyarbakır’da Bireysel Silahlanma Tehlikesi: 23 Tutuklama ile Sonuçlanan Kanlı Çatışma

İki hisseye kredili işlem yasağı

Başkan Kotan Çakırlar'da bölge halkıyla buluştu

Kepez Kitap Fuarı başlıyor: Edebiyat dolu günler Antalyalıları bekliyor

Kepez Belediyesi’nden Kızılay’a kan bağışı desteği

Türk Dünyasının renkleri Kepez’de buluştu

Antalya'da 8.9 Milyar TL’lik suç ağı çökertildi!

Antalya'da markette yangın çıktı!

Vali Şahin’den Antalya Turizmi Ve Altyapı Çalışmaları Hakkında Açıklamalar

Valimiz Sayın Hulusi Şahin’in 15-22 Nisan Turizm Haftası Mesajı
