TÜTÜNCÜ, İCLAL AYDIN’IN KONUĞU OLDU
GÜNDEM, 14 Mart 2022 21:35Günümüz Türk Edebiyatının önde gelen yazarlarından oyuncu, yazar, gazeteci ve sunucu İclal Aydın, 4. Kepez Kitap Fuarı’na katıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de, okurlarıyla söyleşi yapan İclal Aydın’ın konuğu oldu.

Kepez Belediyesi’nin 4. Kepez Kitap Fuarı’nın son gününde oyuncu, yazar, gazeteci ve sunucu İclal Aydın, hayranlarıyla buluştu. Hayat Güzeldir, Bitmiş Aşklar Emanetçisi, Yaz Bitmesin, Üç Kız Kardeş, Gördüğüme Sevindim, Bir Cihan Kafes gibi yazdığı birçok kitapla adından sıkça söz ettiren İclal Aydın, söyleşi ve imza gününde okuyucularıyla bir araya geldi. Hayatının unutamadığı anlarını ve çok satan romanı ‘Üç Kız Kardeş’i anlatan ünlü yazarın söyleşi konuğu Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü oldu. Yazar İclal Aydın, ilk yılından bu yana Kepez Kitap Fuarı’nın hep misafiri olduğunu, buradaki kalabalığı bir tek TÜYAP Kitap Fuarı’nda rastladığını söyledi. Kepez’in kitap okuyan bir başkana sahip olduğu için çok şanslı olduğu belirterek, “Maşallah çok güzel bir kalabalığınız var” dedi.
400’DEN FAZLA YAYIN EVİ, 200’DEN FAZLA YAZAR
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de “İlk yıllarından bu yana kitap fuarında olmanız fuara çok büyük bir kıymet kattı. Gelenek yine devam ediyor. Bu yıl yine bizimle birliktesiniz. Gördük ki, Kepez Kitap Fuarı, Türkiye’nin en güzel kitap fuarlarından birisi haline gelmiş. Kitap Fuarımıza 400’den fazla yayınevi, 200’den fazla yazar söyleşiyle, imza günüyle renk katıyorlar.”diye konuştu.
KÜLTÜR SANAT BULUŞMASI
Kitap okumayı çok önemsediklerini ve bu yılda fuarı ‘Oku’ temasıyla düzenlediklerine değinen Tütüncü, “Şehirde böyle bir platformun oluşması, burayı kitap satan bir yer olmasının ötesinde, son derece güzel bir kültür sanat buluşmaları meydana getiriyor. Sizin yazmış olduğunuz bu kitapların popüler bir trende ulaşması da, şu bakımdan çok önemli. Yeni jenerasyonun genç kuşakların, edebiyata ilgi duymaları anlamında son derece önemli.” dedi.
SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNLERİ
Kepez’e Akdeniz bölgesinin en büyük ve aynı zamanda 16 tane kütüphane kurduklarını belirten Başkan Tütüncü, “Kütüphanede 130 bin kitap var. Artık Antalyalılar okumak için Kepez’e geliyorlar, Kepez’in Kitap Fuarı muhteşem. Yılda bir sefer düzenlenen kitap fuarı büyük ilgi görüyor. Bizde çok ilgi gören bu yazar söyleşilerini ayda bir kez yapalım diyerek, Antalya Kitap Kulübünü kurduk. Yıl boyunca, 15 günde bir hem bu söyleşileri, hem de yazarlarımızın imza günlerini devam ettireceğiz.” diye konuştu.
ÜÇ KIZ KARDEŞ’İ TV İZLEYİCİSİ ÇOK BEĞENDİ
Oyuncu, yazar, gazeteci ve sunucu İclal Aydın, söyleşide TV’de çalıştığı yıllarda unutamadığı anılarını da dinleyicilerle paylaştı. Bedel ödeyenin ödediği bedeli hayatının bir yerinde mutlaka alacağına inandığını ve çok küçük şeyleri dahi önemsediğini söyledi. Üç kız kardeş adlı kitabı yazdığı dönemde medyaya küs olduğunu ve bu süreçte yaşadığı bazı tecrübelerle hayatta hiç kimseye küsmemek gerektiğini öğrendiğini söyledi. İclal Aydın, “Üç Kız Kardeş adlı kitabımın 4 yıldır satıyor olması ve ülkemizin en büyük kanallarından bir tanesinde İclal Aydın’ın en çok satan romanından uyarlanmıştır demesi işte bu benim kişisel başarım değil. İnancımın karşılığıdır. Bu kitap satar mı, televizyonda tutar mı diyorlardı. Şimdi 3. Bölümü tüm kadın kategorilerinin birincisi oldu.” İfadelerini kullandı.
GÜNDEM, 14 Mart 2022 21:35
Yorumlar (0)

DİYARBAKIR U16 LİGİ'NDE ŞAMPİYON DİYAR İNTER

Terme’nin Örnek Mahallesi Mescitli ve Örnek Muhtarı: Muharrem Görer

Yılın En Başarılı Genç İş İnsanı Ödülü VM Grup Otomotiv AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Buyruk’a Verildi

AKDENİZ’İN EN DEĞERLİ İŞ İNSANLARI 21 NİSAN’DA AKM’DE BULUŞUYOR!

MHP Diyarbakır Milletvekili Adayı Hasan Özmen’den Bayram Ziyaretleri ve Mesajı

MSG TV Medya Yapım Ailesi'nden Ramazan Bayramı Mesajı

"DAHA MUTLU BİR EĞİL İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ "

Eğil’de hasta, yaşlı, engelli vatandaşlar ile çocuklara tıraş hizmeti verilmeye başlandı.

"BU MU SENİN ÖZGÜRLÜK ANLAYIŞIN EY ABD ?"

YOLSUZLUK SORUŞTURMASINA TAM DESTEK

AK PARTİ İLÇE BAŞKANINDAN DEM PARTİLİ BAĞLAR BELEDİYESİ'NE "EMEKÇİLERİN MAĞDURİYETİNİ GİDERIN " ÇAĞRISI

AK PARTİ İLÇE BAŞKANINDAN DEM PARTİLİ BAĞLAR BELEDİYESİ'NE "EMEKÇİLERİN MAĞDURİYETİNİ GİDERIN " ÇAĞRISI

Ayşegül Öznur Parlak Gümüşhane Kadın Girişimciliğine Öncülük Ediyor

'İş Bankasına kayyum gelecek' iddialarına ilişkin İş Bankası'ndan açıklama!

SASA temettü kararını açıkladı

İl Emniyet Müdürümüz Sayın İlker ARSLAN’ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

636’sı Polis, 84’ü Jandarma Toplam 720 Personelimiz Sivil Olarak Yolcu Gibi Otobüslere Binerek Seyahat Edecek

Bakanımız Sn. Ali Yerlikaya: Bayram Tatili İçin Yola Çıkacak Sürücüler; Yollar Bizleri Sevdiklerimize Kavuşturmak İçin Vardır, Ayırmak İçin Değil

Jandarma İlkokul Öğrencilerini Ağırladı

İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya: Trafikte Hedefimiz “Sıfır Can Kaybı”

Dİ-DER Genel Sekreteri İrfan Fırat’tan Ramazan Bayramı Mesajı

Sabiha Karaosman: “Bayram, Birlik ve Dayanışmanın En Güzel Zamanıdır”

Muhsin Yazıcıoğlu, ASTEM’in Özel Programında Rahmet ve Özlemle Anıldı

RAMAZAN BAYRAMI BAYRAM NAMAZI HUTBESİ

Ramazan Arslan’dan Ramazan Bayramı Mesajı

ADLIHAN DERE'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

OSMAN ALİ DAĞ'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

RABİA DERYA DEMİR VE ALİ DEMİR'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

DERYA REYHAN'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

İBRAHİM UYSAL'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

ADNAN ASAR'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

AHMET CANSOY'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

FARUK UĞURLUAKDOĞAN'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

RAMAZAN CÜCEOĞLU'NDAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

TETİKLER GRUP CEO'SU NADİR TETİK'TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BEKİR ŞİMŞEK'TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

TANSEL YAPAR VE FATMANUR YAPAR'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

AV.MUSTAFA IŞIK'TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

RAUF CANAK'TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
