YÜZLERCE GÖNÜLLÜ HAYAT PARK’I DOLDURDU
GÜNDEM, 26 Şubat 2024 22:39CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, kendisine destek için bir araya gelen yüzlerce gönüllüye “Sizi dinleyen, taleplerinize her zaman cevap veren bir belediye başkanı olacağım. Makam aracıyla makam odasına sıkışmayacağız” dedi.

Cem Kotan, haftasonunda Hayat Park’ta vatandaşlar ve gönüllülerle bir araya geldi. Sıcak günde parkı dolduran vatandaşlarla tokalaşan ve kısa süreli sohbet eden Kotan, daha sonra Hayat Park’a kendisini desteklemek için gelen yüzlerce gönüllüye ve parktaki kalabalık vatandaş topluluğuna seslendi.
“BELEDİYE HALKLA BÜTÜNLEŞECEK”
Sahada, Konyaaltı’nda çok iyi bir süreç gittiğini anlatan CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan, “Büyük bir başarı hikayesi yazacağız. Şu anda Konyaaltı’nda CHP, adaylığım ve meclis üyelerimiz büyük bir destek görüyor. Bu desteği, kıvancı kaybetmeden her zaman sahada olacağız” dedi.
Seçimde rekor bir oy beklediklerini vurgulayan Cem Kotan, şöyle konuştu: “İddiamız şudur; Konyaaltı Belediyesi Konyaaltı halkıyla bütünleşecek. Konyaaltı Belediyesi’ni yöneten halk olacak. Birlikte yöneteceğiz. Bunu da rekor oyla seçilerek yapacağız. Yine rekor bir meclis üyesi sayısıyla seçimleri alacağız. Yüzde 70’lere varan oyumuzla, Türk bayraklarımızla, CHP bayraklarımızla belediyeye gideceğiz. Belediyeyi güzel bir şekilde yöneteceğiz.”
“ŞU ANA KADAR ISINMA TURUYDU, ŞİMDİ KOŞACAĞIZ”
Bu süreçte yanında olan CHP ilçe başkanına, ilçe yöneticilerine, kadın kollarına, gençlik kollarına, partililere, gönüllülere teşekkür eden CHP adayı Cem Kotan, “Daha yeni başlıyoruz. Şu ana kadar ısınma turuydu. Şimdi koşacağız” dedi. Bu süreçte fedakarlık yapan eşine ve oğluna da teşekkür eden ve onlardan güç aldığının altını çizen Cem Kotan, “Hepimiz fedakarlık yapıyoruz. Ben CHP Gençlik Kolları Başkanlığından geldim. Aç kaldık, susuz kaldık ama bu partiden vazgeçmedik. Bazen seçimleri kaybettik, bazen kazandık ama örgütümden de, partimden de, gençlik kollarımdan da hiçbir zaman vazgeçmedim” diye konuştu.
Konyaaltı’nın, vatandaşların değerini, kıymetini bilecek bir belediye başkanı olacağını söyleyen Cem Kotan, şöyle devam etti: “Sizi dinleyen, sizinle birlikte yol giden, sizin düşüncelerinize önem veren, istediğiniz zaman sizinle görüşen, taleplerinize her zaman cevap veren bir belediye başkanınız olacağım. Makam aracıyla makam odasına sıkışmayacağız. Belediye meclis üyesi listemiz de bu iradeyle oluştu. Belediye meclis üyelerim benden 2 kat fazla size değer verecek, sizlerle birlikte yol gidecek, sizlerle birlikte koşacak.”
DEMET GÜNDÜZ: “BAŞARIMIZ ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI OLACAK”
CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz de konuşmasında partililerin, gönüllülerin önemine dikkati çekerek, “Hiçbir beklenti olmadan yaptığınız işlerin farkındayız. Her seçim dönemi olağanüstü bir çaba gösteriyorsunuz. Sizler en büyük alkışı hak ediyorsunuz” dedi.
Demet Gündüz, yerel seçimlerin büyük bir önemi olduğunu vurguladığı konuşmasında şunları kaydetti: “ Bu yerel seçimlerden alacağımız başarı belki de erken seçim için bir çağrı olacak. Bu mümkün. Eğer Türkiye genelinde belediye sayımızı artırıp üzerine eklersek, bu ceberrut hükümeti yok etmek için bir erken seçim şansı olacak. Hep beraber başaracağız. Olağanüstü bir oyla Konyaaltı’na CHP bayrağımızı bir kez daha dikeceğiz. Bayrağı diktikten sonra da yine bu şekilde birlikte yola devam edeceğiz.”
CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, konuşmaların sonunda kalabalık kitleye “Konyaaltı’nı yüzde 70 oyla alacak mıyız, Büyükşehir’i rekor oyla alacak mıyız” diye seslendi. Yüzlerce kişi de hep bir ağızdan “Alacağız alacağız” diye cevap verdi.
GÜNDEM, 26 Şubat 2024 22:39
Yorumlar (0)

DİYARBAKIR U16 LİGİ'NDE ŞAMPİYON DİYAR İNTER

Terme’nin Örnek Mahallesi Mescitli ve Örnek Muhtarı: Muharrem Görer

Yılın En Başarılı Genç İş İnsanı Ödülü VM Grup Otomotiv AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Buyruk’a Verildi

AKDENİZ’İN EN DEĞERLİ İŞ İNSANLARI 21 NİSAN’DA AKM’DE BULUŞUYOR!

MHP Diyarbakır Milletvekili Adayı Hasan Özmen’den Bayram Ziyaretleri ve Mesajı

MSG TV Medya Yapım Ailesi'nden Ramazan Bayramı Mesajı

"DAHA MUTLU BİR EĞİL İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ "

Eğil’de hasta, yaşlı, engelli vatandaşlar ile çocuklara tıraş hizmeti verilmeye başlandı.

"BU MU SENİN ÖZGÜRLÜK ANLAYIŞIN EY ABD ?"

YOLSUZLUK SORUŞTURMASINA TAM DESTEK

AK PARTİ İLÇE BAŞKANINDAN DEM PARTİLİ BAĞLAR BELEDİYESİ'NE "EMEKÇİLERİN MAĞDURİYETİNİ GİDERIN " ÇAĞRISI

AK PARTİ İLÇE BAŞKANINDAN DEM PARTİLİ BAĞLAR BELEDİYESİ'NE "EMEKÇİLERİN MAĞDURİYETİNİ GİDERIN " ÇAĞRISI

Ayşegül Öznur Parlak Gümüşhane Kadın Girişimciliğine Öncülük Ediyor

'İş Bankasına kayyum gelecek' iddialarına ilişkin İş Bankası'ndan açıklama!

SASA temettü kararını açıkladı

İl Emniyet Müdürümüz Sayın İlker ARSLAN’ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

636’sı Polis, 84’ü Jandarma Toplam 720 Personelimiz Sivil Olarak Yolcu Gibi Otobüslere Binerek Seyahat Edecek

Bakanımız Sn. Ali Yerlikaya: Bayram Tatili İçin Yola Çıkacak Sürücüler; Yollar Bizleri Sevdiklerimize Kavuşturmak İçin Vardır, Ayırmak İçin Değil

Jandarma İlkokul Öğrencilerini Ağırladı

İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya: Trafikte Hedefimiz “Sıfır Can Kaybı”

Dİ-DER Genel Sekreteri İrfan Fırat’tan Ramazan Bayramı Mesajı

Sabiha Karaosman: “Bayram, Birlik ve Dayanışmanın En Güzel Zamanıdır”

Muhsin Yazıcıoğlu, ASTEM’in Özel Programında Rahmet ve Özlemle Anıldı

RAMAZAN BAYRAMI BAYRAM NAMAZI HUTBESİ

Ramazan Arslan’dan Ramazan Bayramı Mesajı

ADLIHAN DERE'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

OSMAN ALİ DAĞ'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

RABİA DERYA DEMİR VE ALİ DEMİR'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

DERYA REYHAN'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

İBRAHİM UYSAL'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

ADNAN ASAR'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

AHMET CANSOY'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

FARUK UĞURLUAKDOĞAN'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

RAMAZAN CÜCEOĞLU'NDAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

TETİKLER GRUP CEO'SU NADİR TETİK'TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BEKİR ŞİMŞEK'TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

TANSEL YAPAR VE FATMANUR YAPAR'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

AV.MUSTAFA IŞIK'TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

RAUF CANAK'TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
