Maddi imkanları çerçevesinde kartal'ı karavana çevirdi

Konyaaltı ilçesinde yaşayan ve kasaplık mesleği ile uğraşan 30 yaşındaki Hüseyin Akkaş çocukluğundan beri karavan hayali kuruyordu maddi imkanları çerçevesinde 23 yaşındaki genç ‘Kartal’ model aracını karavana çevirdi. 

12 Haziran 2021
Maddi imkanları çerçevesinde kartal'ı karavana çevirdi

 

Konyaaltı ilçesinde yaşayan ve kasaplık mesleği ile uğraşan 30 yaşındaki Hüseyin Akkaş çocukluğundan beri karavan hayali kuruyordu maddi imkanları çerçevesinde 23 yaşındaki genç  ‘Kartal’ model aracını karavana çevirdi.

İnternetten yaptığı araştırmaların yanı sıra kendi düşüncelerini hayata geçiren Hüseyin Akkaş, otomobilinin bagajına mutfak rafları ve buzdolabı yerleştirdi, aracın tavan kısmına 3 kişinin kalabileceği bir çadır sistemi kurdurdu. Akkaş ismini ‘karavankartal’ dediği aracını 17 bin liraya maletti. 1.5 yıldır karavankartal ile Antalya’nın tarihi ve doğal güzelliklerinin bulunduğu yerde konaklayan Akkaş,‘ Evimi yanımda taşıyorum’ diyor.

"6’ya yükseldi"
Akkaş, kendisinden sonra Türkiye’de kartal karavan sayısının 6’ya yükseldiğini belirtti. Aracıyla bir Türkiye turu planladığını dile getiren Akkaş, en çok gitmek istediği yerin ise Nevşehir’deki Kapadokya olduğunu kaydetti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.