MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Alın terinin sembolü olan 1 Mayıs, çalışanların birlik, emek ve dayanışma günüdür. 1 Mayıs demokrasi ve güvenli bir geleceğin sembolüdür  

30 Nisan 2021
MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

 

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, emeğin dayanışması, çalışma hayatının sorunlarının irdelendiği, demokrasi kültürünün zirveye çıktığı, sevginin, barışın yeşerdiği bir bayram olarak hafızalarda yer etmiştir.

 

Günümüzün zor ekonomik koşullarında hayat şartlarıyla mücadele ederek ekmeklerini kazanmaya çalışan tüm işçilerimiz, çalışanlarımız bizim için birer kahramandır. Türk çalışanı, emeğinin karşılığını almayı ve güzel günleri görmeyi fazlasıyla hak etmektedir. Dileriz ki bütün işçilerimiz ve emekçilerimiz, ne kan, ne gözyaşı, sadece işleri için alın teri döksünler, emeklerinin karşılığını alsınlar.

 

Manavgat Belediyesi olarak, işçisiyle, esnafıyla, memuruyla, her sektörden tüm emekçi çalışanlarıyla birlikte daha güzel mutlu yarınlara el ele, tek yürek yürümek en büyük amacımızdır. Hedefimiz sosyal barışın ve çalışma barışının sağlandığı güzel günleri yaşamak ve yaşatabilmektir. 

 

Haksızlıkların, eşitsizliklerin, adaletsizliklerin ve ezilmenin olmadığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık, eşit ve güzel bir dünya umuduyla, tüm emekçi kardeşlerimizin birlik ve dayanışma inancıyla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutlarım. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.