Manavgat İlçesinde Fuhuşa Teşvik ve Aracılık Eden Şahıslara Operasyon Düzenlendi

Manavgat İlçesinde Fuhuşa Teşvik ve Aracılık Eden Şahıslara Operasyon Düzenlendi  

06 Haziran 2020
Manavgat İlçesinde Fuhuşa Teşvik ve Aracılık Eden Şahıslara Operasyon Düzenlendi

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalarda;

Manavgat İlçesinde Kavaklı ve Salkım Evleri Mahallesinde bululnan iki ayrı adrese (R.T.) isimli şahsın yabancı uyruklu bayanları getirerek fuhuş yaptırıldığı bilgisi elde edilmesi üzerine Asayiş Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalar sonucunda,  03 Haziran günü eş zamanlı olarak üç ayrı adrese operasyon düzenlenmiş, (R.T.) , (Y.G.), yabancı uyruklu (M.U), (C.N.) yakalanmıştır.

Şüpheli (R.T.) alınan ifadesinde; (A.Y.) ve (S.A.)’ ya internet üzerinden Escort isimli sayfayı kurdurduğunu, siteden yayınladığı telefon numaralarından kendisine ulaşan müşterilere  yabancı uyruklu (M.U.),  (C.N.), (T.T.K.), (O.B.) ve yaşı küçük 2003 doğumlu ( G.R.) isimli bayanları  pazarladığını, gün içerisinde müşterilerin fazla olması durumunda yabancı uyruklu  (E.Z.) isimli şahıstan bayan istediğini, aynı şekilde yine Manavgat Merkezde oto yıkama işi yapan (O.S.) isimli şahıstan da bayan istediğini beyan etmiştir.

Ayrıca (Y.Y.) isimli şahsın mağdurlardan yaşı küçük olan (G.R)’nin annesine ve kendisine 75.000 TL değerinde senet imzalattığı ve bu parayı ödemek için (R.T.)’nin yanında kaldığını ve kendisine müşteri bulduğunu beyan etmesi üzerine (Y.Y.) nin evinde yapılan aramada 75.000 TL değerindeki senet bulunarak el konulmuştur.

Olay ile ilgili yaşı küçük (G.R.) isimli şahıs işlemlerinin ardından Antalya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne,  (O.B.), (S.K) ve (T.T.K.) isimli şahıslar ise sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezine teslim edilmişlerdir.

İşlemlerinin tamamlanmasına müteakip Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüphelilerden (Y.G) savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakılmış, (M.U.) sevk edildiği Sulh Ceza Mahkemesince adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış, (R.T.) ve (C.N.) isimli şahıslar “Fuhuşa teşvik, Aracılık veya Zorlama” suçlarından tutuklanmışlardır.

Olaya karışan diğer şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.